X-faktor 22 éven felüliekről mit gondoltok, ugye hogy Gáspár Laci nem azokat vitte tovább, akiket szívesen vitt volna?
Imi Plázát konkrétan végig fikázta, Mardollt ugyan "dícsérte" de kényszeredetten, a jegyzettömbjét is eldobta.
Míg Anett, Fazekas Eszter tényleg lelkesítette.
Én őszintén nem értem, hogy Imit miért vitte magával.. szép és jó, hogy 'egyéniségeket' keresnek, de 0 volt konkrétan most (is) az ének....
Ott van Mardoll, azt vihette volna, mint egyéniség, mellé viszont én 100%, hogy Anettet vittem volna, mert ott pedig a hang van!
Eszter jó volt ma is, nem értem miért esett ki. Itt már nem számít a tehetség. :(
Imi Plaza és Mardoll is kiesnek az első élő showban.
De mondtak valamit Eszternek és Anettnak, hogy miért?
Annyira tündöklően jók voltak!
Köszönöm szépen.
Bikaxar amúgy, szegény Gáspár Lacinak ki lehetett adva.
Amúgy élmény lesz neki Imiplázát mentorálni, sztem első alkalommal kiesik 😅😅😅
Legalább majd tudja teljes gőzzel Paulinát tolni.
Amúgy a show-n kívül is mentorálhatná valamelyikük a kiesőket, legalább Anettet.
Nekem tetszett Imi Plaza előadása, én bírom a stílusát, a hangját. Paulina szerintem magáért beszélt, Mardollt annyira nem szeretem, mert nem tudoi azonosulni a zeneiségével.
Egyébként én is furcsálltam a döntést, hiszen Byealex pl Rolandot annak ellenére ültette le, hogy nagyon rosszul énekelt vagy most Puskás Peti Kamillát viszi az élő show-ba úgy, hogy ő is rontott most pedig eddig jó volt (csakúgy mint Anett ugye).
Szerintem előre meg van írva a forgatókönyv, a nézettség a lényeg, a többi csak körítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!