Kiket látnál szívesen az X-Faktor mentori székeiben, szerinted kiknek van elegendő szakmai tudásuk/tehetségük, hogy betöltsék ezt a szerepet?
senkit.
11 éve megy a műsor, ideje kitenni a pontot.
nem hiszem, h. újabb énekesekre van szüksége ennek a kis országnak, mikor a meglévőket sem mindig tudja eltartani, nincs annyi buli, koncert (covid előtt sem volt), a nép szegény ahhoz, h. lemezeket vegyen, a rádiók csak egy szűk körtt játszanak.
szval elég volt ebből a műsorból, unalmas is, és kártékony i, mert csak még inkább telítetté teszi a piacot.
olyan hú de nagy tehetségek eddig sem kerültek ki onnan.
Az első pár évad jó volt, amikor még Nagy Feró, Keresztes Ildi és a többiek voltak a mentorok.
Tóth Gabi is jó volt. Radics Gigi már volt és szerintem ő nagyon rossz mentorként, nem értem azt a válaszolót, aki szerint ő kellene oda.
De a legnagyobb gond nem a mentorokkal van, hanem az RTL-el. Ők adják azokat a jó tanácsokat, hogy magyar zenét vigyenek a versenyzők. Eleve az RTL miatt jutnak be többen az élő showba, idén ez nagyon látszik. Hírességek rokonait csempészik be az élő műsorba, ezáltal is a nézettséget akarják növelni. Ők már egyáltalán nem tehetségeket keresnek, az egész egy nagy reklám.
Amíg igazságosan, objektíven jutnának tovább versenyzők, addig mindegy volna, hogy kik vannak a zsűriben, de itt nem ez történik. Belesúgnak a fülükbe, előre meg van mondva, hogy kiket válasszanak, és ez nagyon gáz. Maga a csatorna a hulladék, nem a műsor, az jó lenne ha nem az RTL sugározná, ők csak a saját érdekeiket nézik.
“puzsérnak semmi köze a zenéhez, magyar szakot végzett, ha egy regényt leszól, az oké, de semmit nem ért a zenéhez, az énekléshez, így nem értettem soha, honnan veszi a bátorságot, h. embereket alázzon meg.”
Mégis jobban végezte a dolgát, mint a szánalmas zenész társai, akik már lassan azt is megdicsérték, akik be tudtak mutatkozni. És nem ő alázta meg azokat, akiket leszólt, hanem ők saját magukat azzal, hogy ilyen minősíthetetlen produkcióval el mertek menni nyilvánosan szerepelni. Ami szar, az szar. Nem értem miért kéne finomkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!