Szerintetek ki illik Tóth Dávidhoz A NAGY ŐBEN?
Figyelt kérdés
#nagy Ő #Ki illik hozzá?
2021. dec. 10. 19:44
1/14 anonim válasza:
Annabella
Amúgy Dorka illett volna, nem értem miért küldte haza. Nagyon aranyos lány volt. Lehet annyi elég volt neki, hogy csak egy "sminkes" és így nem kellett neki.
2/14 A kérdező kommentje:
Jaa
2021. dec. 11. 17:07
3/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod 😊
2021. dec. 11. 17:08
4/14 anonim válasza:
Szerintem megjátszott az egész, 1 hónap és már nem is beszélnek majd egymással, akárki is nyeri. Eddigi szériákban sem lett ebből valódi komoly kapcsolat. Csak a pénzért vállalták mind.
5/14 A kérdező kommentje:
Ok
2021. dec. 16. 15:22
6/14 anonim válasza:
Ez az Annabella olyan mint egy bólogatókutyus. “Igen Dávid, persze Dávid...” szerintem Rebeka illett volan hozzá de sajnos hazaküldte.
7/14 anonim válasza:
Annabella és nem is értem miért nem őt választotta hiszen a legvonzóbb nő mind közül.
8/14 anonim válasza:
Én is Laurát választottam volna. Habár szerintem a Dávid túl idős hozzá, ennek nem lesz jövője. Annabella pedig teljesen átlagos, valahol hiányzik belőle a pezsgés, az élet. Dávid már alapból egy szerényebb természetű, így nyilván egy határozottabb lányt szeretne. Meg amúgy elmondta már, hogy nagyon válogatós. Laura jól beszél idegen nyelveken, külföldön tanul, és mellé még fiatalos és nagyon is jól néz ki. Megtudom érteni miért döntött így.
9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát.
Boldog Karácsonyt mindenkinek 🎄.
2021. dec. 18. 12:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!