Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Kaptam egy MacBook Pro 13'...

Kaptam egy MacBook Pro 13' Touch ID laptopot, de már az első lépéseknél úgy éreztem, hogy nem illik hozzám, nem tudom megszokni. Hogy tudom visszaállítani úgy, mintha kb hozzá se nyúltam volna?

Figyelt kérdés
Online rendeltem és 14 napom van elállni a vásárlástól. Beszéltem a céggel és azt írták nem gond, ha ki lett próbálva. Így gondolkodom, hogy visszavigyem. De nem szeretném úgy visszavinni, hogy esetleg látszódjanak a személyes adataim. Hogy tudom ezeket eltávolítani?
2017. aug. 15. 11:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Fél vesémet oda adnám azért a pro-ért :D

[link]

2017. aug. 15. 11:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Én is így voltam vele. De egyszerűen olyan nagy tehernek érzem...nem merek semmit csinálni igazán vele, mert olyan értékes... 😭😩😒
2017. aug. 15. 12:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Merd használni, hisz azért van :)
2017. nov. 4. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!