Melyik versenyzőkre nyomtok Igen-t és kikre Nem-et az RTL24 appon?
Jajj én most olyan mérges vagyok, hogy kiesett a Harmonies. Csobot aztán nagy mentor, pocsék dalokat választott. De akkor is jók voltak, bárki bármit mond. :( Ők és Kamilla kellett volna a döntőben legyenek. :((
Ha szerinted Paulina a jó, akkor hallgasd csak... Ez hatalmas nagy nulla volt, de már megszoktuk tőle. Az összes élő showban 0 volt. Nem is értem hogy jut tovább újra és újra. Kegyetlen rossz.
Én nem is nézem már tovább ezt a hulladék műsort. :(( Hát hogy lehetett azt a 3 csodaszép, tehetséges lányt hazaküldeni? Ilyen Alee marad bent helyettük, aki egy fityinget nem ér... Mekkora sz*r műsor.
Remélem dolgoznak még csapatként a The Harmonies és hallunk róluk. Bárcsak kiadnának pár közös dalt is. Én simán megvenném a lemezüket, a koncertjükre is mennék! HARMONIES!!! ♥♥♥ Legnagyobbak. ♥ Nekem ők voltak az X-Faktor. ♥♥♥♥♥
Te vagy már a kegyetlen rossz.
Csinálj mèg vagy 1000 kamu profilt.
Hülye gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!