Elégedettek vagytok az X-Faktor eddigi továbbjutóival?
(Hatos válaszoló vagyok.)
Nekem Marci nem tűnik beképzeltnek, csak azt nem értem, miért nyomatják ennyire. Tehetséges, de azért még bőven van hová fejlődnie, sokszor volt egyszerűen rossz az előadása. A zsűri meg úgy tolja, mintha már most sztár lenne, és nem tudom eldönteni, hogy ezért tetszik-e az embereknek, vagy mások tényleg látnak benne valamit, amit én nem.
Regi szerintem nem beképzelt. Szép hangja van, és ezt erősítették benne minden egyes alkalommal a zsűri tagjai is, ő meg - anélkül, hogy tudatosan megválogatta volna a szavait, azon gondolkodva, hogy később mit szólnak majd ehhez -, szintén ezt tette. Nyilván ha ravaszabb - ami nekem nem lenne szimpatikus -, akkor előadhatott volna valami álszent dumát, de szerintem jó volt ez így, hogy nem tette. Nyilván szép hangja van azoknak, akik bekerültek. Nem tudom miért puffog emiatt mindenki. Nekem ez egy egyszerű, naiv lány őszinte megszólalása volt, egy olyan emberé, akinek eddig még nem kellett aggódnia a szavai következményétől. Nem értem, miért kell ebbe mást belelátni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!