Ki a legjobb mentor (szakmailag és emberileg)?
Azért azt mondani hogy a Gáspár Laci nen tud zeneileg… 😅😂😂😅 persze tul tolja ezt a szerepet de ez van előírva ezt kell csinálni ha meg nem ő csinálja akkor jön más a helyére szoval tök mindegy…
Amúgy szakmailag a Laci mindenképp!
Adélról ne is beszélnünk full idegesítő de emellett semmi érzéke nincs hozzá! Szakmailag pedig a béka feneke alatt van aki felkapaszkodott a Bence által… évekig nem kapott szerepet a magyar médiában… nem hiába…
Adél sok jó csapatot el vesztegetett… jó pl a palace nem volt rossz (jobban fel lehetett volna késziteni őket) viszont amelyikben azok a gyerekek voltak! Na ők jok voltak őket kellett volna mindenkep vinni!
Byealex is sokszor a saját ízlését hajlandó tovább vinni! Ha a Laci nem beszéli rá a russzo tibire akkor szegény be sem jutott volna pedig aztán amekkora tehetség van nála ilyen fiatalon!
Most is inkabb azt a nagyon vékonyak éneklő srácot vitte tovább mert “pop alkat” de közben végig hibázott már a tábor óta nem tudott teljesíteni és egyre rosszabb volt és most ki is esett! Szerintem azt a cigány srácot kellett volna vinni helyette
A Puskás az bohockodik de hát most őszintén nem ért annyira a zenéhez jó fej meg minden de sokszor el bohóckodta de szerintem tisztában van a valos dolgokkal hogy hiába veszi komolyan tudja jól hogy csak a kivételes egyének tudnak fent maradni ami igaz is! Ki hány 2. Illetve 3. Helyezést elérő versenyzőre emlékszik? A Manuelrol is szinte hallani sem lehett csak most megint az x fajtor alatt! Lehet hogy ad nehány koncertet de nagyon el van bújva a médiában… + úgy hogy azt ezerrel hypeolták!
A byealexet meg hagyjuk hogy zsinórban hányszor nyert! Mindig nála voltak a legerősebbek! Serena rigacci a russzo Tibi a rapper srácok és még lehetne sorolni
13 hagyjuk már nem egy 18 év alatti volt már bent! Tény a kórusnál közbe szólhatott hogy hova teszik őket!
De tény a gyerek csapat nem volt probléma mert sok 18 év alatti volt már bent!
Most is hiszen ott az a 14-15 éves kis csaj
Igen, most is van meg volt is már benn fiatalkorú, de ott egy egész csapatról van szó. Két hónapja ott laknak már. Szerinted ennyi időre egyedül, idegenek mellé beköltözhetnek a gyerekek? Hogy van benn 1-2, az egy dolog, néha jönnek a szülők, ott vannak egy kicsit, hazamennek. De amikor egy egész gyerekzenekar költözik be, napi szinten szülős átjáróház lenne a lakásból, és ez szerintem sok felnőtt versenyzőt az őrületbe kergetne. Elvileg ott közösségi élet zajlik, összeismerkednek, barátkoznak, forgatások vannak, próbák, stb. Egy gyerekzenekarnál minden nap lenne legalább egy, de inkább több szülő, és láb alatt lenne. Mintha ott lakna, mintha sokkal többen lennének a lakásban, mint amennyien hivatalosan ott laknak addig.
az meg már egy máshová vezető téma, hogy egyébként ilyenkor ezek a kölykök hogy járnak iskolába?
15 ez csak körítés! Anno volt hogy 5 fiatal korú is bent volt!
A koleszban szerinted mi van? Meg a bent lakásos suliban?
Meg van határozva hogy a gyerekek mikor hagyhatják el és mire kell vissza érni valamint nem is igen járhatnak ki egyedül
Valamint a suli ilyenkor engedélyezi a távol létet! Nem nagy kunszt…
Valamint nem kell minden nap menni! Amugy is el foglaltak lesznek!
Ha meg gyerek zenekar akkor értelem szerüen együtt mennek azok a szülők! Szoval nincs az hogy minden nap mas… ez nem is tudom hogy jutott eszedbe!
Miért mennének együtt a szülők? Ez nem törvényszerű.
És szerintem nem akartak koleszt meg bentlakásos iskolát csinálni az X-faktoros lakásból, talán pont az esetleges korábbi rossz tapasztalatok miatt...
Mindegy is, nem tudhatjuk. Ha én lennék mentor, én se vittem volna őket tovább, jöjjenek vissza pár év múlva. Csak cukiskodás lett volna az egész.
17 igen igen cukiskodas olyanokat tovább engedni akik amúgy jók voltak…
És ezért jobb ha nem vagy te mentor mert… amugy is őszintén akkor miert nem teszik be a 17 eves kor határt? Miért vitték le 14 évre?!?
És de értelem szerüen együtt mennek azok a szülők mert mindegyik ugyan abban a városban él… meg lehet oldani az utazást közösen is…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!