Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintem ők jutottak az...

Szerintem ők jutottak az X-Faktor elő showba. Igazam lesz? Hányat találok el?

Figyelt kérdés

22+: Paulina, Imi Plaza, Mardoll

Fiúk: Alee, Marci, Patrik

Zenekarok: Crush, The Harmonies, Beneath my skin

Lányok: Kamilla, Harmat, Erika

Igazam lesz? Szombaton és vasárnap visszatérünk erre.

2021. nov. 11. 15:15
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Imipláza is minek?

A 6 lámyt viszont mind be kéne engedni az élőbe.

2021. nov. 14. 21:22
 22/31 A kérdező kommentje:
Hát a lányoknál rendesen benéztem... Szerintem Regina nem volt egy jó döntés.
2021. nov. 14. 21:41
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Én meg pont Reginának örülök, nagyon karakteres és amolyan Szinetárdóra2.

Flórában eléggé biztos voltam.

Kamillát viszont nagyon jónak tartom, de nem annyira csípem. Helyette Harmatra gondoltam, akinek élvezkedtek a hangjára.

2021. nov. 14. 21:49
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

22+ csapatba meg Paulinát, Anettet és Esztert tettem volna.

A csapatokba meg kár hogy nem jutott be a Prove :) olyan gáz hogy tovább se engedték,miközben még Hörcher is kapott második esélyt.

2021. nov. 14. 21:53
 25/31 anonim válasza:
48%
Már rég nem nézek ilyen elb@szott magyarországi tehetség kutatókat. Amit a zsűrik leművelnek, és olyanokat engednek át akik messze vannak a tehetségtől.. rémes
2021. nov. 15. 23:55
 26/31 anonim ***** válasza:

Ez az első évad, aminél a legjobban nem értek egyet a zsűri döntéseivel.

Puskás Peti nagyon sz*rul dönt, de ez eddig is így volt.. mikor továbbvitte a tehetségteleneket a tehetségesek helyett.

Erikát nem viszi tovább..

Flóra és a másik lány továbbjutásáról pedig egy olyan nő dönt, aki ismeri Flórát, nem fair. Annak ellenére, hogy én is Flórát vittem volna tovább.

2021. nov. 16. 09:13
 27/31 A kérdező kommentje:

Erika kikészült volna, sokszor megremegett a hangja, annyira izgult. Nem bírta volna az élő show-t idegekkel. Persze nagyon jó énekes, de lehet nem színpadra született.

Amúgy ha Harmat jutott volna tovább, akkor az lett volna, hogy csak a nővére miatt, stb. Úgy hogy jól van így.

2021. nov. 16. 09:27
 28/31 anonim válasza:
49%
#27 nem, ez nem így működik. Akkor se viszek tovább egy hang nélkülit. A stresszen lehet dolgozni, de ha valaki nem született éneklési tehetséggel, azon nem lehet.
2021. nov. 16. 10:21
 29/31 anonim ***** válasza:
Tamáska Gabi is sokat izgult.. ennek ellenére bejutott, sőt a végén a Top3-ba került.
2021. nov. 17. 09:43
 30/31 anonim ***** válasza:

Úgy kezdődött az évad, hogy a lányok a legerősebbek.

Hm Puskás Petinek egy versenyzője maradt a 3. adásra, innen is látszódik, hogy mennyire sz*r mentor, megkapja a Jolly Joker csapatot és elsz*rja az egészet. Mondjuk lehet ezt élvezi....

Nem értem, hogy Flóra mit keresett ott, nem elég volt neki az ének iskolája, átlagos versenyző... jaj.

Szakács Erikának kellett volna ott lennie és meg is nyerte volna az évadot, megérdemelten. Mondjuk lehet versenytársat láttak benne.

Az online világban Regina nagyon sok negatívat kap, nagyon megosztó személyiség, nem közkedvelt, míg Erika az volt.. mint anno Tamáska Gabi....

Én nem vagyok zenész, zsűri, de legalább észreveszem a tehetséget és az eladható karaktert.

2021. nov. 28. 11:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!