Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintem ők jutottak az...

Szerintem ők jutottak az X-Faktor elő showba. Igazam lesz? Hányat találok el?

Figyelt kérdés

22+: Paulina, Imi Plaza, Mardoll

Fiúk: Alee, Marci, Patrik

Zenekarok: Crush, The Harmonies, Beneath my skin

Lányok: Kamilla, Harmat, Erika

Igazam lesz? Szombaton és vasárnap visszatérünk erre.

2021. nov. 11. 15:15
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
50%
Igazad lesz, de szerintem Erika nyeri meg.
2021. nov. 13. 17:41
 12/31 A kérdező kommentje:
Nem lett igazam, de örülök ennek. Azok a bohócok nem voltak odavalóak (Patrik, Crush).
2021. nov. 13. 22:38
 13/31 anonim ***** válasza:
Abban igazad lett hogy Alee bejut az élőshowba😍💜🖤
2021. nov. 13. 22:50
 14/31 A kérdező kommentje:
Na igen. Eddig 2-t nem találtam el, és lehet még lesz 1-2 hibám. :D
2021. nov. 13. 22:53
 15/31 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem vagy Paulina vagy Alee nyeri, a többiek csak biodíszletek.

Amúgy a DD nightnak nem tudom miért lett hirtelen ilyen a hangzása, legeredetibb zenekar voltak :"(

Patrikot pedig megszerettem most, a nővére történetét olvastam, szegényke donor lett, halálával több gyereket is megmentett ♡♡ Nem tudtam eddig, hogy az ő tesója. De fiúknál egyedül Alee igazán esélyes.

2021. nov. 13. 23:22
 16/31 A kérdező kommentje:
Nem kellett volna a mássága, sem pedig a megható történetei miatt továbbjusson... Nem énekelt jól! A 4-ből most volt a legjobb, de ez se volt jó. Az meg a másik dolog, hogy a hangszíne is mindig ugyanolyan, sosem tudta kiengedte a hangját, nekem nem tetszett amit mutatott. Széket sem érdemelt volna múlthéten. Helyette Szirtes Dávid kellett volna bekerüljön. Ő harmadiknak mehetett volna élő showba is Roland helyett, nála sokkal jobb volt, de egyből el lett küldve...
2021. nov. 13. 23:27
 17/31 A kérdező kommentje:

De egyébként Roland nem olyan rossz. Patriknál biztos jobb volt, úgy hogy én elég fairnek érzem a döntést. A másik 2 roma srác meg tényleg nem voltak jók, teljesen jogos volt a döntés. Ahogy a csapatoknál is, a Crush egyáltalán nem volt odavaló. A kislány apja miatt azt gondoltam tuti mennek az élőbe, de megnyugodtam hogy nem őket vitték.

Mintha most már tényleg a teljesítményük alapján döntöttek volna, pedig a székesnél nem ezt csinálták, ott elküldtek tehetségeket a kedvenceik miatt...

2021. nov. 13. 23:33
 18/31 anonim ***** válasza:
Patrik most legalább megmutatta mit tud, sajnálom hogy kiesett. Alee megnyerte amúgy az egész Xfaktort, ő most az új Ruszó, a közönség kedvence.
2021. nov. 14. 01:10
 19/31 A kérdező kommentje:
Biztos vagyok benne, hogy nem fog nyerni. Vannak nagyon jó énekesek idén, ő kevés lesz ide.
2021. nov. 14. 01:23
 20/31 anonim ***** válasza:
És tényleg továbbjutott Mardoll... pedig még ByeAlex is megmondta, hogy sok volt. Anett jobb lett volna helyette.
2021. nov. 14. 21:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!