Szerintem ők jutottak az X-Faktor elő showba. Igazam lesz? Hányat találok el?
22+: Paulina, Imi Plaza, Mardoll
Fiúk: Alee, Marci, Patrik
Zenekarok: Crush, The Harmonies, Beneath my skin
Lányok: Kamilla, Harmat, Erika
Igazam lesz? Szombaton és vasárnap visszatérünk erre.
Szerintem vagy Paulina vagy Alee nyeri, a többiek csak biodíszletek.
Amúgy a DD nightnak nem tudom miért lett hirtelen ilyen a hangzása, legeredetibb zenekar voltak :"(
Patrikot pedig megszerettem most, a nővére történetét olvastam, szegényke donor lett, halálával több gyereket is megmentett ♡♡ Nem tudtam eddig, hogy az ő tesója. De fiúknál egyedül Alee igazán esélyes.
De egyébként Roland nem olyan rossz. Patriknál biztos jobb volt, úgy hogy én elég fairnek érzem a döntést. A másik 2 roma srác meg tényleg nem voltak jók, teljesen jogos volt a döntés. Ahogy a csapatoknál is, a Crush egyáltalán nem volt odavaló. A kislány apja miatt azt gondoltam tuti mennek az élőbe, de megnyugodtam hogy nem őket vitték.
Mintha most már tényleg a teljesítményük alapján döntöttek volna, pedig a székesnél nem ezt csinálták, ott elküldtek tehetségeket a kedvenceik miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!