Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Más is megkedvelte az X-Faktor...

Más is megkedvelte az X-Faktorból Aleet?<3 (Balázs Alex)

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon tehetséges és az főleg szimpi benne, hogy Lil Peep inspirálta tetkó van az arcán<3

2021. nov. 9. 16:35
 1/6 anonim ***** válasza:
85%

Túl nagy a hype körülötte, de sehol semmi. Ez nem zene és nem jó rap.

És tök jó énekesek el lettek küldve ilyen bohóc Mardoll Alee meg Patrikok miatt. Még humornak/paródiának is rossz ez a műsor, szégyen, nem is nézem többet. Ez is csak egy olyan Manuel féle celeb lesz, akire pár hónappal később senki se fog emlékezni. Most még lehet rajongani, ha már futtatja őket az RTL...

2021. nov. 9. 16:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Jövőre én is jelentkeznek, tetováltatok valamit a homlokamra, befestem lilára a hajamat, női ruhába öltözök, és "rappelek" valamit arról hogy milyen nehéz az életem, így biztosan a legjobb 12-ben lesz a helyem. Már csak 11 hely maradt úgyhogy sry a feltörekvő tehetségeknek!
2021. nov. 9. 16:50
 3/6 anonim ***** válasza:
48%
Talán majd ha ezeket az RTL szimpatizánsokat, különcöket, rappereket és LMBTQ propaganda támogatottakat kiszavazták akkor bekapcsolódok a műsorba. Anett, Erika, Paulina, Kamilla, a lánycsapat és talán a fiú zenekar produkciói még érdekesek is lehetnek, de sajnos nézhetetlen lesz az első pár élő show az ilyen idegesítő különc celebgyerekekkel hígított társaság miatt.
2021. nov. 9. 16:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem irdatlan gagyi tehetségtelen. Az hogy random szavakat mondasz egymás után az nem tehetség.
2021. nov. 9. 17:50
 5/6 anonim ***** válasza:
17%

#1 hogy érted ezt hogy "manuel féle celeb" ?

Az is hírnév,nem? Ki az aki nem ismeri Manuelt? Vagy nem hallott róla?

Ez csak egy műsor, és megjegyzem, olyan sok emberhez eljutott Manuel produkciója, mégse ő lett a verseny nyertese...🤔 szóval mi a baj vele? Nem is lett első, ha ilyen lenézően beszélsz róla...viszont az első helyezett...na arra már nem sokan emlékeznek. Szóval, ez a műsor ismeretséget hoz,és mégis, az első helyezettet nem hozod fel, hogy ruszo Tibi felé celeb...mi a baj ha egy harmadik helyezett manuel nem olyan műfajt űz, mint amit te kedvelsz, és lenezel?

O nem is lett első, nem is jutalmazták úgy meg, szóval mi a baj vele?

2021. nov. 9. 18:13
 6/6 anonim válasza:
90%
Szerintem nem ő volt a legjobb a rapperek közül,pl.szetintem Mardoll is jobb
2021. nov. 9. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!