Az emberek miért tartották annyira viccesnek a Mónika showt?
Figyelt kérdés
Szerintem semmi vicces nincs abban, ahogy ott az emberek egymással veszekedtek, káromkodtak. Ráadásul sokszor buta emberek járatták le magukat az ország előtt azzal, hogy pénzért számos megrendezett adásban szerepeltek. A Balázs show is sokszor megrendezett volt, de az legalább igényesebben meg lett csinálva. Valamiért nagy mémes kultúrája lett ennek a trash műfajnak.2021. okt. 9. 08:53
1/4 anonim válasza:
"És akkor följössz hozzánk zabáni?, mit mondott ez a mocskos gyerek mi?Most pofázzá jóska gyerek, apád meg én agyonvertünk téged bézbózütökke meg ilyenekke?"
2/4 anonim válasza:
Nem "az" emberek tartották annak, mert ez így jelenteni hogy az összes ember annak tartotta, ami nem igaz.
Egyes emberek viccesnek tartották, mert ők attól érezték magukat okosnak hogy náluk ostobábbakat mutogattak nekik.
3/4 anonim válasza:
Nem tartottam viccesnek csak egy nagy megrendezett hazugságnak.
4/4 anonim válasza:
Egyáltalán nem volt vicces, tragikus volt, hogy ennyi primitív ember él az országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!