Igaz, hogy a Mónika showban egykor szerepelt Aranka nevű nő, aki alaposan megcsapkodta a volt férjét meghalt?
Figyelt kérdés
Úgy tudom, hogy a Jászságból való, Jászfényszaruról. Valahol azt hallottam, hogy már meghalt. A műsor adása, ahol a botrányt csinálta elég régen volt és Aranka már akkor idős volt.
https://www.youtube.com/watch?v=ONzW7tMzcjY
2021. júl. 17. 12:07
1/11 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne. Te mágnöspi.....u!
2/11 anonim válasza:
Ha valóban annyi idős volt, mint amit a neve mellett zárójelben feltüntettek, akkor csak 50 éves volt. Nem tudom, hogy mi lett vele de kb 65 év körül lehet ma.
3/11 anonim válasza:
Elég sokan vannak, akik anno szerepeltek 9 év alatt a Maunikánál és azóta elhaláloztak.
4/11 anonim válasza:
Eskü sajnálnám egyik kedvencem volt.
5/11 anonim válasza:
Volt egy Csilla nevű ritka fogsorú, az például annyit ivott, hogy feldobta a talpát.
6/11 A kérdező kommentje:
Az a Csilla az melyik volt? Mit csinált vagy épp mondott?
2022. aug. 7. 07:16
7/11 anonim válasza:
A Csilla statiszta volt és többször is szerepelt, előbb mint megvert nő, aki rátámadt az élettársára. Másodszor, mikor lopott a boltból italt, aztán végigtámolyogta az utcát, végül megszúrta a szintén alkoholista élettársát. De már évekkel ezelőtt meghalt, szétesett a mája.
10/11 anonim válasza:
Nem halt meg! KERESD TIKTOKON! Aranka Bangi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!