Melyik volt a kedvenc Mounika show részetek? :D
B****a meg az ídes...a**ádat...öreg f*** kellett a p****ba? Öreg vót! B*****m a k***** anyád! Megmon'tam, hogy megh***sz! Há' b*****m a szádat, aztat! He! Öregember kell a míhedbe! Öregember kell! V***je a szádba a f**** bele! Öregember kell neked? Megmoun'tam! A k***** anyádat, hogy szétt***lek! Gyere be! Gyere be! A k*** édösanyádat! Mr: Lepel teste van! Ha mellejd megyek, a szemed kiv***em! Érted? Mr: Fiatal p*****a van! Megtaláltad? Száz nővel! Szilvi! Megh***sz, megh***sz, jobb, ha gyalog indúsz haza el! Megmeresztem a...tüdődet a...60 éves öregembert elvitted! Elvitted! 100 k****ja vót melletted! Azé vót a veszekedejs! Mindülíg óúj asszonya vót! Megh***asztalak! Eridj vissza Hangácsihó! Kösd fel neki, h*lye sp**é! A gyerekeiddel törődjé! Sz**d le azt az öreg f****t! Jau b*dös f*** van neki! Nem szégyelled magadot? 60 éves öregember kell? 60 éves kell? Meg***lek! Meg***lek, ha kimegyek! Megh***sz! Hae! K***ög! Háe! Nincs tele a gyomrod? Mílyen fogyókóúrát hasznász? B****os k***! Mélyen fogyókúrát hasznátá? Monnan tudtad, hogy megyek? Menj ki! Menj ki! Megmontam, menjé ki! Azt montam, hogy menjé ki innen! Ekaplak! Jobb, ha gyalog mész! Tarjánba megh***ál, megyek! Oójaóé b****m a k*** anyádat! Jókor ké má, he! He! Ide gyere, ni! 10 asszonyod vót melletted! Azé vaattam ee tülled! 10 asszony! 10...asszonyod vót...melletted! Elvetted! He! 10 asszonyod vót! Megmontam, elvátam el tülle! Ne nevessé, r*tkes, koszmók tüdejü! Egye ki a r*k azt a...r*tkes tüdődet! Hogy nem lakott jó a b**ás k***! He! Hát kóudús vagy, amióta Tarjánba vagy! Te kö***g hajl*ktalan! He! Há nem vót enned! Tüdőr**od legyen! He! Hát hajl*ktalan vagy, cs**es! Ítál! Főztem neked! Gyere haza! He! Oszt teljén vagy! Szívr***od legyen! Te k***g! Kell neked! Menjen ki! Kell neki rózsa? Kell, vagy nem kell...az öregembernek a...lauvéja? Azé mondja meg,...hogy vehessen...halacskát neked! Lebuktá! Lebuktá!
Hát...ez... 😂
2
Ez is klasszikus! Majd megfúl az öreglány,annyira mondja. :D
Igen, nagyon mérges volt 😂
😂😂
Egyébként valaki tudja, hogy mi lehet azóta Marikával?
Kibékült végül Tiborral? 😂😂
5
Á,biztos nem. Bár ezeknél sose tudni. Tibornak ha jó nyugdíja van,az biztos csábító. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!