RTL Híradó vagy TV2 Tények?
Figyelt kérdés
Melyiket nézitek inkább?2021. okt. 6. 17:56
A kérdező szavazást indított:
RTL Híradó
TV2 Tények
Mind a kettőt
Egyiket sem
51 szavazat
1/8 anonim válasza:
Legalább 15 éve nem láttam ezt a két csatornát, azt se tudtam, hogy még vannak.
2/8 anonim válasza:
TV2 tények, de undoríto, gusztustalan, amit látok. Csak megszokás miatt nézem ezt.
3/8 A kérdező kommentje:
Vannak még.
Igen a Tények az tud durva dolgokat bemondani. Szinte felér egy horrorral.
2021. okt. 6. 19:20
4/8 anonim válasza:
Még a kérdés alatt is kiadja, hogy volt már ez is. :D
5/8 anonim válasza:
Mert az RTL-en nem ugyanazok a hírek mennek ugyanúgy? Kulcsszavak: megölte, megerőszakolta, leszúrta, kirabolta, betörtek, összeütközött, kigyulladt, meghalt, elhunyt meg ugye a mentők, rendőrség... Kb mint a kékfény az is.
Egyébként mikor melyiket, de nem TV-n keresztül, hanem a facebook oldalukról hallgatok meg 1-1 hírt, ami érdekel csak.
7/8 anonim válasza:
A tenyeket +18-as karikaval szabadna csak leadni. Az rtl klub hirado is hasonlo szinvonalu lehet.
8/8 anonim válasza:
2.dik vagyok. Már átszoktam a RTL híradóra, mert nem bírtam a tények kormány párti propagandajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!