Tényeket vagy ezer éve nem néztem.M1 meg 100% propaganda. Ami engem a legjobban zavar hogy még a Sportcsatorna M4-en is simán benyomják a migránsozást meg Sorosozást egy Forma 1 közben...
2017. nov. 25. 11:53
3/14 anonim válasza:
Ez olyan kérdés, hogy melyikbe nyalnál bele: Kutyaszar vagy Tehénszar.
Egyik se.
2017. nov. 25. 11:53
4/14 anonim válasza:
Azok kormánypárti csatornák, tehát lényeges különbség nincs köztük.
Ellenzéki az RTL, ATV, hírTV (de mindjárt meg kapom, hogy ezek ""függetlenek"")
2017. nov. 25. 12:26
5/14 A kérdező kommentje:
Független híradó, TV csatorna tudomásom szerint nincs ma Magyarországon! Az RTL Híradón csak a "zebrabébi" vagy az xy született az xyz állatkertben.
2017. nov. 25. 12:31
6/14 anonim válasza:
az M1 jobb, bár 60-70% propaganda viszont lehoznak olyan híreket is ami tényleg hasznos pl.: villanyóra csere ingyenessé tétele bizonyos esetekben , ilyen olyan adókedvezmények változása és igénylésének módja stb.
Nem tudom ki hogy van vele de engem az ilyen hírek jobban érdekelnek mint pl.: a HírTV stb fél órányi sivalkodás. Persze érdekes a korrupciós ügyek felhozása stb de állandóan ezt hallgatni már ugyan olyan unalmas mint a kormánypárti propaganda
A külföldröl szóló hírek pedig többnyire azonos minden csatornán minimális eltéréssel
2017. nov. 25. 14:43
7/14 anonim válasza:
Ha mindenképpen választani kell, hogy melyiket nézzem meg, akkor az M1. A Tények nem híreket közöl, bűntények közlésére vannak színvonalasabb műsorok. Az M1-nél meg legalább tudom, hogy amit hallok, annak a fele sem igaz. Plusz tudom, hogy amiről ott nem beszélnek, az a való világ.
2017. nov. 25. 17:19
8/14 anonim válasza:
Az M1 legalább híradó, a Tények viszont színtiszta bulvár (Pl. mikor a nagy seggű nőkről volt szó).
2017. nov. 25. 18:08
9/14 anonim válasza:
Egyik sem mindkettő hazudik. Hír tv, Rtl klub, a többi mind a kormány kezében amin folyik az agymosás.
2017. nov. 26. 10:51
10/14 kriszpo válasza:
Egyik sem.
TV2: "kék fény", szenzáció hajhász.
M1: politika, propaganda
Nem hiába nem nézünk már tv-t, kivéve a gyereknek a mese csatorna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!