Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Most már mindig lesz Arena4?

Most már mindig lesz Arena4?

Figyelt kérdés
Telekomnál vagyunk, tehát ők a szolgáltatő, és eddig nem volt Arena4, viszont a múlthéten hétvégén lett Arena4, ami nagyon meglepő volt, hisz eddig csak kódolt tévécsatornaként volt jelen. Több, mint 10 éve vagyunk a Telekomnál. Az a kérdésem, hogy már mindig lesz Arena4, vagy ez csak egy akció a Telekomtól? Tavaly is volt pár hétig, majd miután beindult az NFL, elvették a csatornát a kínálatból. Érdekelne a Pankráció és a Bundesliga miatt.
2021. szept. 10. 23:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Azóta elvették de most megint van nem értem ezt
2022. febr. 3. 18:24
 2/5 A kérdező kommentje:

Ja, itt is visszakerült. Tuti most is csak pár hétig lesz.

2022. febr. 3. 23:38
 3/5 anonim ***** válasza:

De Legalább a legjobbkor kapcsolták vissza

Bayern - Leipzig rangadó vasárnap

(feltéve ha addig el nem veszik megint)

2022. febr. 4. 00:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Az szombaton lesz. A Dortmund-Leverkusen lesz szombaton. Bár én az Inter-Milant fogom szombaton nézni, vasárnap meg a Barca-Atleticot.
2022. febr. 4. 04:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Sajnos a Spíler csatornák és a Sport 2 sincs benne az alapcsomagban, így ezeket én nem tudom nézni, de a Dortmund Leverkusen is jól hangzik.
2022. febr. 4. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!