Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Az Álarcos énekesben miért...

Az Álarcos énekesben miért vágják el a felvételt a produkcióról?

Figyelt kérdés
A táncosok cigánykerekeznek, az énekes próbál jól táncolni és akkor minden alkalommal az üvöltöző nyomozókra koncentrál a kamera és még ki is hangosítják őket. Alig hallani, hogy mit énekel az álarcos énekes, a táncosokból meg alig látni valamit. De akkor minek vannak?

2021. szept. 7. 12:30
A kérdező szavazást indított:
engem is nagyon idegesít ez
szeretem hallgatni és látni, ahogy a nyomozók a mikrofonba üvöltöznek, ezzel lenyomva az énekes hangját is
16 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez már az első X-Faktor alatt is így volt, valóban nagyon idegesítő. Már évek óta nem nézek ilyen műsorokat, akkor ezek szerint még mindig nem szoktak le róla.
2021. szept. 7. 12:42
 2/8 A kérdező kommentje:

Én nem szoktam általában ilyesmit nézni, talán csak az amerikai The amazing race-t még régen.

Ez a második ilyen "show", amit nézek, ezért nem tudtam róla. :( Nagyon irritáló.

2021. szept. 7. 12:45
 3/8 krwkco ***** válasza:
87%

A magyar tv-kben a rendezőknek az a mániájuk, hogy kapcsolgatni kell a kamerákat. Pl. A Mindennepi tudományban a legbonyolultabb táblázatot is pontosan 10 másodpercig tartják a képernyőn és utána percekig mutatják azt a rendkívüli látványt, hogy egy ember beszél és közben mozog a szája.

Mondjuk, az ilyen vetélkedő műsoroknál ez nem olyan súlyos, mert a versenyzők éppolyan nullák, mint a zsűri.

2021. szept. 7. 14:49
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is feltűnt az Eperkénél...
2021. szept. 7. 16:06
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
Még nem tűnt fel? A 4 röhigcsélő és a bohóc a tulajdonképpeni műsor, amit néha megszíkítanak valami farsangi jelmezesekkel.
2021. szept. 9. 16:12
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Minden ilyen tehetségkutatóban, showműsorban ez van. A műsorszerkesztők szerint a produkcióknál lényegesebb, érdekesebb az, hogy a zsűritagok mit reagálnak a produkcióra. Pedig fel lehetne venni az egész produkciót és utána leadni a véleményezést, találgatást.
2021. szept. 9. 20:47
 7/8 anonim ***** válasza:
66%
Ez keradó, nem a kimittud, itt jogdíjak vannak amik dirigálnak, nem a néző.
2021. szept. 9. 23:14
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ez a műsor is arról szól hogy a celebek tudjanak szerepelni és hányinger hogy ezek milyen belterjesen ismerik egymás magán életét és szokásait nyaralásait stb...
2021. okt. 11. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!