Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » X-factor vagy Megasztár?

X-factor vagy Megasztár?

Figyelt kérdés
Melyik a jobb?
2010. aug. 30. 17:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
a 4. pontból kimaradt: Cuksimuksi-ördögnórika erőltetett műmosolyától felmegy a pumpám.
2010. aug. 31. 11:15
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem sokkal jobb az X-factor de hogyha nem lenne a megasztár akkor x-factor sem lenne.:S

X-FACTOR

2010. aug. 31. 12:35
 13/15 anonim ***** válasza:
Megasztár:)
2010. szept. 2. 12:07
 14/15 anonim ***** válasza:
X-Factor
2010. szept. 19. 16:41
 15/15 anonim ***** válasza:
a megasztárból nagyon kiábrándultam... fele versenyzőket nem is mutatta, csak kb 10-et. Nagyon jó hangjuk van, de mindenhonnan a 11 évesek, az angliai, a kanadai, a félig magyar és hasonlók folynak. (elismerem, csodás a hangjuk, de a többit, miért nem mutatják?) Nekem pl jelentkezett egy ismerősöm, akit nem is mutattak egyszer sem, csak néha, mikor a tömeget mutatták. (amúgy ő kiesett, pedig gyönyörű hangja van...), meg felhúzott, hogy 2 évvelezelőtt kiejtettek egy lányt azzal az indokkal, hogy az aznapi előadást kell nézniük, erre fel tegnap továbbjutattak egy 11(?) éves kislányt (akinek színtén nagyon szép hangja volt), aki az egészet rosszul énekelte, sok helyen hamis volt, és szusszal sem birta... Nagyon látszódik, hogy a szavazatokra mennek... Nem akarok ezzel persze senkit megbántani, tényleg a továbbjutottak eszméletlen hanggal rendelkeznek, de ezek a dolgok elég feltünőek...
2010. szept. 19. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!