Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » X-factor vagy Megasztár?

X-factor vagy Megasztár?

Figyelt kérdés
Melyik a jobb?
2010. aug. 30. 17:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Én az X-faktor jobban szeretem, mert szimpatikusabb a zsűri és a sz*r produkciókat jobban leoltják.
2010. aug. 30. 17:48
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
én a megasztárt nézem mert azt már megszoktam meg minden és jó a zsűri :D
2010. aug. 30. 17:50
 3/15 A kérdező kommentje:
Én mindkettőt nézném,csak az a baj,hogy egy időbe adják a 2-t.Megasztár zsűriét jobban szeretem,mert az x-factor szerintem el van túlozva,de jó az is.Meg könnyebb is,mert ott raknak alá zenét.
2010. aug. 30. 18:03
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát az X-Faktort néztük, mikor vége volt, még láttuk a Megasztár végét.

Nem lehet egy napon említeni a két műsort. Az X-Faktor jóval színvonalasabb, látszik, hogy jóval több pénzt fektettek bele. Végül is egy világszerte ismert műsor. A Megasztárt meg megszoktuk, az a mienk. Az viszont bosszantó, hogy egy időben adják. Ez a csatornáktól gusztustalan. A nézettséget másképp is meg lehetne állapítani. Most írják mindenhol, hogy tarolt az RTL a TV2-vel szemben. De ez az első adás volt az RTL-en, sokan csak kíváncsiságból nézték!!! Szívem szerint mindkettőt nézném. Mindkettőben vannak, akiktől röhögőgörcsöt kapok, és akik megríkatnak.

2010. aug. 30. 18:35
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

x-factor! Eddig mindig a megasztárt néztem, de ahogy előttem is írták, sokkal színvonalasabb... nem tudom... nekem a megasztár már eröltetett, egy adásban adnak 4 jóhangút, a többbi meg mind idióta, aki 4 okból megy el: 1. híres akar lenni néhány percre/tv-ben szerepelni

2. Azt hiszi tehetséges

3. direkt fizet neki a TV2, hogy legyen egy hülye a műsorban

4. Fogyatékos és a rokonai és a tv van olyan szemét, hogy rajta röhögnek...

Most az x-factort nézem, remélem jó lesz... Habár a szombati produkciók nagyon jók voltak. Remélem nem megy át ez is gagyiba...

2010. aug. 30. 18:41
 6/15 A kérdező kommentje:
Jó az X-factor,de nem annyira,mint amekkora feneket kerítettek neki.
2010. aug. 30. 18:55
 7/15 anonim ***** válasza:
75%

mind a 2 hülyeség és mind csak a pénz miatt van pénz pénz pénz erről szól az egész és a végén beállítanak egy hülyét akit majd a tinik imádni fognak és jól jár a csávó is és a TV is kapja a pénzt utána

14/F

2010. aug. 30. 19:08
 8/15 Fuuton ***** válasza:
100%
Kedves utolsó, ezek kereskedelmi adók, szóval még jó, hogy a pénzről szól, egyébkénet, hogy kérdésedre válaszoljak kedves kérdező, véleményem szerint az X Faktorban több a tehetséges jelentkező, de viszont a Megasztárnak jó a válogatója, mert sok idióta jelentkezik, akiken jót lehet nevetni.
2010. aug. 30. 19:18
 9/15 anonim válasza:
100%
sztem az X faktor a jobb. En megneztem mind2 adast es egyertelmuen az RTLe volt a jobb, szinvonalasabb.
2010. aug. 30. 20:15
 10/15 anonim ***** válasza:

A Megasztár mert.

1. Teifel Jenő a kedvencem :D

2. A zixfaktor egy hatásvadász, erőlködő, a külföldieket erősen majmolo ganéj.

3. A megasztár zsűrije jobb. Az X-ben leosztott szerepek vannak. Erőltetetten próbálnak vicceskedni olyan emberek akik nem azok. A mega zsűrije természetes, nem erőből poénkodnak. Egyszerűen jobb hangulatú zsűri.

4. Balázsnak nem áll jól ez a fajta műsor, és narrátorként is idegesítő. Cuksimuksi-ördögnórika-

6. Nagy Feró bunkó. Nem vicces, hanem bunkó. Fridi úgy tud bunkó lenni hogy közben vicces, és nem játsza a "jaj-de-laza-csávó-vagyok-én-még-ilyet-is-ki-merek-mondani"-t

7. És már csak az olyan megjátszott jelenetek miatt se nézem mint amikor pl. a zsűri megjátszotta hogy nekik most elegük van a hállelújából...jájj de süt róluk a színerőltetettség.

2010. aug. 31. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!