Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Dr House-nak új csapata lesz?

Dr House-nak új csapata lesz?

Figyelt kérdés

Mivel felmondtak ketten és egyet kirúgott. Most új csapat tagok lesznek? Gondolom egyedül nem maradhat :) Esetleg visszajönnek mindhárman? ( én ennek örülnék a legjobban )

Valaki árulja el legyen szíves, aki tudja, hogy mi lesz.

2010. aug. 30. 16:15
 1/7 anonim ***** válasza:
eléggé le vagy maradva, nem?:) vagy én vagyok lemaradva, és megint új csapata lesz? ha te vagy lemaradva, akkor qa válaszom igen, új csapata lesz. nagyjából új...ha én vagyok lemaradva, akkor fogalmam sincs:)
2010. aug. 30. 16:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Foreman és Cameron felmondtak, Chase-t kirúgta. Nem tudom, hogy most mi lesz, szerdánként nézem a tv2-n.
2010. aug. 30. 16:45
 3/7 anonim ***** válasza:
igen, akkor új csapat lesz, ill foreman marad, azért mondtam, hogy nagyjából új csapat lesz. később én már nem nagyon néztem, de azt hiszem cameron és chase is visszajön. bár cameronban nem vagyok biztos.
2010. aug. 30. 17:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Chase volt a kedvencem :'(
2010. aug. 30. 17:09
 5/7 anonim ***** válasza:

SPOILER

Új csapata lesz, késöbb Foreman visszajön a csapatba. És Cameron és Chase is visszatér, de ők nem lesznek benne House csapatába, csak ott dolgoznak a kórházba.

2010. aug. 30. 17:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Sajnálom :( Sztem ez egy nagyon jó kis csapat volt így, már sosem lesz akkor ugyanolyan :(( Kár.
2010. aug. 30. 17:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Ú, kicsit nagyon le vagy maradva....A TV2-őn most csak az ismérléseket adják, de hamarosan folytatják a 6. évadot...és ha eddig nem nézted volna már a 4. évadtól (2008) új csapata volt, Kutner, Taub, 13 + Foreman visszajött. Kutner viszont öngyilkos lesz így Chase is a csapat tagja lesz...És pár rész erelyéig Cameron is, de ő aztán elhagyja a korházat...
2010. aug. 31. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!