Észrevetéttek hogy mostanában Szandika inkabb Béciék "csapata" felé húz?
Figyelt kérdés
Kezdem már nem annyira bírni Dikát.2011. febr. 20. 15:55
1/5 anonim válasza:
Jól teszi.Jobb velük mint a szeszkó bandával:)
2/5 anonim válasza:
Én imádom Dikát... De amúgy miért írják sokan azt h áruló meg jobban húz az egyik csapathoz... Szandika (sztem) az egyetlen olyan embert MOST a villában aki mindnekivel jóba van... És nem akar se Béciékkel klikkesedni Anikóék ellen, se Alekoszékkal Béciék ellen... És az 'átszavazós' dologról meg annyit (tudom off) hogy, de Szandika nem tudta volna kire rakni a jelét, és mivel őt is megkérte Gombi h rakja rá így rátette, sztem nem állt át sehova...
4/5 anonim válasza:
Aha az első tipikus Bécike fan.
Miért is jó Béciékhez tartozni? Mert simán hátbatámadják az embert? Múltkor Béci azt mondta Gombinak vigye ki Szandikát párbajozni. Ez a jutalom, ha valaki elkezd vele haverkodni? Szép.Ennyit Béciről, meg a Bécifanokról.
És remélem azt a videót egyszer lenyomják Szandikának, bár szerintem úgyse.
5/5 anonim válasza:
Mért ha az alekosz féle csapat maradna bent mondjuk a végéig, akkor ők nem vinnék ki egymást?? Kezdenek kevesen lenni már..most már muszáj lesz nekik néha olyat választani, akivel lehet, hogy jóban is vannak. Főleg, hogy most ez a nagy békülés volt köztük, mégis kit válasszon? Tök mindegy, mert Gombi végül is mindenkivel jóban van, nem??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!