Annyira nem történik benne semmi, hogy fájdalmas. A tegnapi után a mai részt is magamra erőltettem "hátha alapon", de szerintem a többi részt kihagyom.
Én nem tudtam erről a műsorról, csak tegnap futottam bele az előzetesébe. Láttam, hogy benne van Horváth Csenge is így gondoltam visszanézem az első részt. Konkrétan 2 percenként reklámokat dobál be a tv2 oldala, reklám blokkolóval meg nyilván nem lehet elindítani a videókat. Konkrétan több a reklám a neten, mintha tv-ben nézném. Úgyhogy csak az első 20-25 percig jutottam, az alapján nem egy nagy durranás.
2021. aug. 23. 23:55
3/16 anonim válasza:
Kéne bele egy kis izgalom. Pl. szabadon engedhettek volna néhány vadállatot a környéken. A csapatoknak pedig le kell vadászniuk őket és a levadászott állatokból totemek lesznek. Az állatok listája:
amerikai bölény
barna medve, esetleg grizzly
jávorszarvas
szürke farkas
foltos hiéna
szibériai tigris
nílusi víziló
szélesszájú orrszarvú
afrikai elefánt.
Ezeket az állatokat kell levadászniuk kőkori/törzsi szinten álló vadászeszközökkel. Mindet maguknak kell elkészíteniük. A levadászott állat nyomán megkapják az állat totem mását. Amelyik csapatnak több tagja marad életben, illetve több totemet gyűjt, az lesz a nyertes.
2021. aug. 24. 02:21
4/16 anonim válasza:
Szegény állatok...
Amúgy én a műsorvezető miatt nem nezem, borzasztó irritáló és ostoba.
2021. aug. 24. 05:36
5/16 anonim válasza:
Ez a Tv2 le akarta győzni az RTLKlub Survivorát, de nagyon pofára estek, mert unalmas és semmit sem érthetsz.
2021. aug. 24. 22:39
6/16 anonim válasza:
Ördög Nóra maradjon a KISBOLTJÁNÁL és ne akarjon tévé műsort vezetni!
2021. aug. 24. 22:43
7/16 anonim válasza:
Komolyan kitennéd őket valódi veszélynek ?
Kedves válaszoló!
És ha az egyik versenyző a te hibádból meghal vállalnád érte a felelőséget?
Ne legyél már ennyire ostoba
2021. aug. 27. 15:37
8/16 anonim válasza:
Boltosnéni menjen árufeltölteni! A többi meg takarítsa tisztára a Halápot
2021. aug. 29. 02:16
9/16 anonim válasza:
Ócska survivor utánzat. Nagyon unalmas
2021. aug. 30. 17:15
10/16 anonim válasza:
Megnéztem a Survivort, ott aztán lesz minden, már most is volt veszekedés, sérülés stb. Nézzétek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!