Melyik film az amelyik egy szigetről szól, ahol egy ilyen fa totem féleség gyilkol? Nagyon régi film.
Figyelt kérdés
Egy csapat kirándulni megy egy szigetre, ahol 2 idegenvezető vezeti őket körbe stb. Aztán egy ilyen totem oszlop szerű szörny kezdi megölni őket.2021. jan. 21. 16:45
2/8 anonim válasza:
Túlélősziget?
(Bár ebben egy pinatha gyilkol)
3/8 anonim válasza:
Azaz A sziget neve: Túlélés
Ez a rendes címe
4/8 A kérdező kommentje:
#2 igen ezaz, a túlélő sziget, és tényleg pinata xD csak nagyon halvány emlékeim voltak róla és teljesen valamiféle totem fej ugrott be, köszi szépen:)
2021. jan. 21. 23:00
6/8 anonim válasza:
WTF? Gyilkos pinata? Na erre rámegyek!
7/8 anonim válasza:
Ez valami régifajta nem az amiket ütnek a gyerekek cukorkáért 🤣🤣
8/8 A kérdező kommentje:
#6 igen-igen, ZS kategória de gyerekként ez para film volt, néha előugranak emlékek régi filmekről mint pl. A Hullajó
2021. jan. 26. 00:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!