Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » X-FAKTOR vagy MEGASZTÁR 5?...

X-FAKTOR vagy MEGASZTÁR 5? Melyiket nézed?

Figyelt kérdés

X-Faktor --> RTL Klub

Megasztár 5 --> TV2

2010. aug. 28. 21:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
49%

A Megasztár zsűrije szimpatikusabb,de a műsor színvonala a béka segge alatt van.

Az X-Faktor-ban nagy bánatomra ott van Nagy Feró,akitől rosszul vagyok egyszerűen. Nagyon utálom. A beszólásai sem tetszenek,ezt a stílust Simon Cowell-től szoktam meg.

De miután múlt héten Megasztárt néztem,tegnap pedig X-Faktort,nálam az X-Faktor győzött. Sokat dob a műsor színvonalán,hogy zenei alappal hallgatják meg a jelentkezőket. A Megasztárban eddig nem láttam semmi értelmeset,az idióta Bikicsúnájos faszival vannak elfoglalva... Ha a Megasztárban ilyen legendák születnek akkor az a műsor nem nekem való.:)

2010. aug. 29. 10:27
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

abszolút az X Faktor! Szerintem színvonalasabb,mint a Megasztár. A zsűri szerintem mindegyik helyen nagyon jó:)

De ahogy észrevettem, az X Faktorba nem engedne be jött-menteket. Azért nem voltak annyira vészesek,mondom "annyira",mint a Megában.

Nálam az X Faktor a nyerő:)

2010. aug. 29. 22:05
 13/20 anonim ***** válasza:
egyiket se
2010. aug. 31. 15:53
 14/20 anonim ***** válasza:

Mint 2őt nézném,de mivel nem lehet ezért az X-faktor mellett döntöttem.Minden évben néztem a megát,amúgy is jobban tetszik az X-faktor.Mondjuk a zsűri néha hülyén viselkedik,de a megasztárban is szóval ebben egyformák.

Amit nem értek,hogy miért olyan nagy szám az a bikicsunáj,szerintem annál viccesebbek is vannak,remélem az X-faktornak ennél azért tehetségesebb felfedezettje lesz.

2010. aug. 31. 15:57
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
x faktor, megából annyi volt már...
2010. aug. 31. 16:52
 16/20 anonim ***** válasza:

én ide oda kapcsolgatok

:D

2010. aug. 31. 17:46
 17/20 anonim ***** válasza:

Én a Megát nézem élőben aztán meg az X-factort neten:)))

Na? hehe

2010. aug. 31. 21:42
 18/20 anonim válasza:

Szerintem a megasztár elég uncsi már .de Ákom Adrián bejött.. itt több dolgot lehet csinálni az X faktorban eddig csak énekesek voltak . de én X faktort nézem .. Az újabb és jobban bejött

Bár a zsűri .. na szerintem ugyanolyan szar mind 2 helyen xĐ A megasztár egyetlen normális zsűritagja Eszenyi Enikő. Friderikusz ott a főnök és nem illik mindnekit leoltani Az X faktorban ugyanilyen Geszti Péter rohadtul utálom .. Nagyon bunkó megmozdulás volt az ásítozás és az alvás szimulálós produkciója fejbe lőném mint egy nyulat . Keresztes Ildikó meg ahogy kigyúnyolta szegény kiscsaj hangját.. Nagyonnagy taplóság volt ..

Ott a normális Malek Miklós. Szóval igaziból nem tom

Nézném én mind2-őt de sajna egy időpontban van én meg neten nem érek rá műsorokat lesni arra van a Tv . szóvalakkor inkább X-faktor.

2010. aug. 31. 21:57
 19/20 honnika válasza:
100%
X-Factor,a Megasztar olyan unalmas mar.
2010. szept. 1. 12:54
 20/20 anonim ***** válasza:
X
2010. szept. 15. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!