Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Bronyk! Szerintetek is szexik...

Bronyk! Szerintetek is szexik az mlp karakterei? :D

Figyelt kérdés

Csak is bronyknak szól a kérdés! Szerintetek szexyik? És ha igen akkor miért, és melyik karakter?

Válaszokat köszönöm!

Bronyk körében ez azért tabu téma és arra gondoltam törjük meg ezt a tabut. :)

2021. aug. 2. 13:04
 1/6 anonim ***** válasza:

Kb. minden brony oldal tele van kanos clopperekkel szóval ez annyira tabu mint hogy éhes vagyok.

Egyébként nem, nem szexik.

2021. aug. 2. 13:48
 2/6 A kérdező kommentje:
De azért igazán szeretnek beszélni róla.
2021. aug. 2. 14:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem nem szexik és nem szoktam beszélni róla.

Hogy a többi kanos retard miről beszél addig érdekel amíg átugrom.

2021. aug. 2. 14:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen, lehetnek szexik. Önmagában a sorozat alapján kevésbé, de egy fanarttal felturbózva már simán. Igazából a szó szoros értelmében véve szexi bármelyik lehet a megfelelő fanarttal. De nekem az adott karakter személyisége sokat számít abban, hogy melyiket tartom érdeklődésre méltónak. Pl. Pinkie Pieról hiába van bármilyen fanart, egyáltalán nem mozgat meg.
2021. aug. 4. 14:32
 5/6 A kérdező kommentje:
Őszintén n szólva nekem bejön Twilight egyenes frufruja, és Applejack is aranyos a kis kalapjával, de nélküle is :3
2021. aug. 5. 07:07
 6/6 anonim ***** válasza:
2021. aug. 5. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!