Mit fogtok nézni? X -faktor vagy Megasztár?
Figyelt kérdés
2010. aug. 28. 10:08
22/32 anonim válasza:
x facktort inkább. de majd azért a megasztár történéseit is követem.
23/32 anonim válasza:
Bocsi, hogy offolok, de ez most pont olyan, mint mikor haveromékat kiküldték az árvízhez homokzsákozni, megépítettek egy részt, kiment a tv, és közölték velük, hogy bontsák le, és építsék újra, mert azt fogják felvenni, és öltözzenek is be, sisak is minden. VICC.
24/32 anonim válasza:
x-fatort, mert a megasztár tuti fenn lesz youtubeon jó minőségben :D szóval végeredményben mindekettőt ):
25/32 anonim válasza:
megasztár:-)
ma láttam az X-et és egy nagy fos!
A való világ meg szerintem érdekes:-))
27/L
26/32 anonim válasza:
szerintem jobb volt az x mint a megaszar!
27/32 A kérdező kommentje:
Saten nem írsz....benne voltak?
2010. aug. 29. 15:45
28/32 anonim válasza:
Múlt héten a Megasztárt néztem, most az X-faktort, majd ki kell tapasztalni, hol vannak a reklámok, mert nem egyszerre, és akkor nézem mindkettőt. :-)
29/32 anonim válasza:
Megasztárt, az X-faktor egy szánalomkupac.
30/32 anonim válasza:
Ejj de sok a Megasztáros.
Alig van benne magyar jelentkező.. Még Saunders és valamit..A zsűri meg ilyen kézi mikrofonba beszél. Nekem olyan elcsépeltnek tűnik.
X-faktor színvonalasabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!