Persze, de elméletileg még tovább is jutott az első fordulón :D pont szallagavató próbáján hívták fel, hogy nincs-e kedve szerepelni! :3 mivel ez egy csapat ezért végül hosszas vita után megegyeztek, hogy mennek, a megasztárosok meg még le is dumálták velük, hogy a második körben esnek ki. Remélem nem gondolták meg magukat a szervezők és képernyőre kerülnek. Ezért nem akarom elárulni ki ő mert ha mégse lesz látható akkor az nem lenne túl jó helyzet, hogy én itt világgá kürtölöm, hogy szerepelni fog aztán mégse.
2010. aug. 28. 10:31
12/32 A kérdező kommentje:
okké,de ha benne lesz majd írd meg ki volt :D
2010. aug. 28. 10:34
13/32 anonim válasza:
He? A megaszarosok ledumálták velük, hogy a 2. körben esnek ki? Bunda :D
2010. aug. 28. 10:35
14/32 anonim válasza:
Persze ha szerepelni fognak természetesen megírom :D Igen van benne egy kis bunda is de azon lepődtünk meg igazán, hogy a szervezők keresték fel és őket. Eredetileg jelentkezni se akartak XD
2010. aug. 28. 10:44
15/32 anonim válasza:
Isteneeeem de szánalmas... Mármint nem a haverodék, hanem a megasztár h felkeresnek valakit h szerepeljen... ze mekkora gáz... de már megsem lepődök semmin...
2010. aug. 28. 10:46
16/32 anonim válasza:
Ja :3 mert ugye látták őket a tv-ben, ami persze az RTL klubon volt nem is a TV2-őn, aztán rátévedtek a honlapjukra ahol felismerte ott valaki az egyik középsulis tanárunkat és végül őt hívták fel, hogy mi az ő telefonszáma. Gondolod a tanár kicsit nézett amikor kiderült mégis mit akartak :D
Bár szerepeltek már újságban és rádióban is.
2010. aug. 28. 10:51
17/32 anonim válasza:
ez most komoly, hogy a gigamegaszar így működik? nem hiszem el, hogy annyi ember közül nem találtak olyat, akivel kitöltik a műsort. na ezért utálom az egészet. Még az első és a második rész jó volt, de utána már szar az egész. Ezért inkább x faktor.
Így vagyok az rtl klubos való világgal is. Mi a fenének kell megint? Nem hiszem el, hogy érdekel még valakit. Persze érdekes volt az első és a második széria, de már az is unalom.
2010. aug. 28. 11:01
18/32 anonim válasza:
Egyiket se.
2010. aug. 28. 11:01
19/32 anonim válasza:
Egyébként a sok kételkedőnek: szerintetek az véletlen, hogy a Megasztár X-et (nem tudom hányadik volt) Király Linda öccse, Király Viktor nyerte?
2010. aug. 28. 11:03
20/32 anonim válasza:
nekem az mindegy volt, hogy ki nyeri mert szar volt az egész. Mondjuk inkább a viktor mint a nem tudom milyen dávid, mert annak nem volt olyan jó hangja szerintem. Csak musical-eket tudott. De én nem kételkedem ezekben, a nem hiszem el csak egy szavajárásom :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!