Csak engem idegesítenek most az agyonnyomott vodafone red reklámok?
Figyelt kérdés
Most sokszor vagyok itthon és sokat tévézek de bárhol nézek csatornát minden reklámszünetben szinte van ez a vodafone red reklám, gondolom láttátok már ha nem akkor az a kisfiú aki hegedűzni akar ahelyett hogy még a kortársaival játszana stb.meg az a vak(?) lányka aki éneklésével elvarázsolta a közönséget. Nincs bajom a leadott üzenetével csak idegesítő, hogy már egymás után adják le és néha eléggé hangosak a reklámok ugye és ez a hegedű szólam már én is eltudnám játszani olyan sokzor hallom persze vicc ne vegyétek komolyan basszus...Szóval csak engem idegesít ez a vodafone redes reklámok meg a "together we can"...2021. máj. 24. 17:32
1/10 anonim válasza:
Minden reklám van mindig mindenhol, nem csak ez.
2/10 A kérdező kommentje:
1.hűha nem mondod O_O
ha nem mondod eskü azt hinném csak ez lenne mint reklámm
hallod most felnyitottad a szemem O_O
2021. máj. 24. 17:51
4/10 A kérdező kommentje:
3.szarkazmust :)
2021. máj. 24. 18:25
5/10 A kérdező kommentje:
normálisan nem lehet már válaszolni a kérdésre? -_-
2021. máj. 24. 18:26
6/10 anonim válasza:
Mert te aztán igen kulturáltan köszönted meg a válaszomat / reagáltál rá...
7/10 A kérdező kommentje:
6.figyu a te válaszod se volt igazán hű de kulturált és kielégítő ...
jó hogy van több reklám de én most ezekre kérdezek rá.
2021. máj. 24. 18:31
8/10 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Szerintem a Gyurcsány Show reklámokat sokkal többet lehet látni.
9/10 anonim válasza:
Akkor legyen egy normàlis válasz..én is utálom. Irritál,meg a vak csaj hangja is szörnyű,csak nyomatni kell,mert sérült.
Régen sokkal jobb reklámok voltak. Pl.a Voda első reklámja,amiben Mauro Picotto ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!