Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Melyiket néznéd/melyiket...

Melyiket néznéd/melyiket fogod nézni?

Figyelt kérdés

1. hétköznap 19:00 ÉdesNégyes vagy SZÉF

2. hétfő 21:20 NCIS vagy Dr. Csont

3. péntek 21:20 NCIS L.A. vagy CSI:Miami

(3+1. Glee új sorozat, szombat d.u. mért akkorra kellett berakni...)

2010. aug. 24. 13:21
 1/9 anonim ***** válasza:

SZÉF-et igen

A többit nem:)

Meg még X-FAKTOR,Született feleségek.

Ennyi.

2010. aug. 24. 13:26
 2/9 A kérdező kommentje:
igazából arra vagyok kiváncsi h melyiket nézik többen mert azt nézem akkor énis, mert mind2 érdekelne... ja igen az lett volna még1 kérdés h X-Faktor vagy Megasztár? de nélam alap hogy X!:D
2010. aug. 24. 13:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

1. Inkább Édesnégyest, a Széfet Balázs miatt nem nézem, egyszerűen rosszul vagyok Balázstól :S

2. Dr Csont

3. Jó kérdés, talán NCIS

Állítólag nagy siker volt Amerikában ez a Glee, ha el nem felejtem bekapcsolni a tévét, akkor nézni fogom :D

2010. aug. 24. 13:30
 4/9 anonim ***** válasza:

Miért azt nézed,amit a többség?

Utánozós majom akarsz lenni?Nézz meg mind2ből 2-3 részt és utána dönts te..Melyik a jobb.:S

2010. aug. 24. 13:31
 5/9 A kérdező kommentje:

nem akaork utánzós majom lenni... mind2 sorozat tetszik... és mind2t nézném,és kiváncsi vagyok ennyi...

amúgy Glee jóó:D

2010. aug. 24. 13:34
 6/9 anonim ***** válasza:

X faktor:D

a Glee-t meg már láttam, a szinkron meg úgyis borzasztó, szal azt lehet hanyagolom. a többit meg végképp hanyagolom aimt irtál :D

2010. aug. 24. 14:26
 7/9 anonim ***** válasza:

1. Széf

2. NCIS

3. CSi. Miami

2010. aug. 24. 16:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Az édesnégyest egyszer megnézem, hogy legalább képben legyek, hogy mi is az értelme (ha van). Az NCIS-t fogom nézni, ha lesz rá lehetőségem (kollégium miatt valószínűleg nem nagyon lesz).
2010. aug. 24. 18:07
 9/9 A kérdező kommentje:
énis arra gondoltam h belenézek az édesnégyesbe vagyis csak akkor ha értelmesebb celeb lesz, nem kozsó... szal addig széf:D amúgy köszönöm a válaszokat:D
2010. aug. 25. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!