Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Nézem az észbontókat. Ezek...

Nézem az észbontókat. Ezek honnan kerülnek be a műsorba? Kitöltenek egy IQ tesztet és akinek negatív az szerepelhet? Vagy fizetett színészek?

Figyelt kérdés

2021. máj. 18. 19:39
 1/3 anonim ***** válasza:
76%
Szerkesztett műsor ez is, mint mindegyik. Még az állítólagos spontán valóságshowk is szerkesztve vannak. Egyszerűen a televíziós műfaj nem bírja el a szerkesztetlen adásokat, mert akkor elszabadulna a pokol. Gondoljunk csak bele, ilyen esetben bármit lehetne csinálni a képernyőn? Tudom, mindjárt jönnek majd páran, hogy "- Hülye vagy, ez valóság!". Én mondjuk televíziós műsorkészítő diplomát szereztem az egyetemen, a családban is vannak, akik tévéztek/tévéznek, én csak húsz éve élek ebben. De a szkeptikusok biztosan jobban tudják.
2021. máj. 18. 19:50
 2/3 anonim ***** válasza:
77%
Szerepet játszó emberek vannak bemutatva. Eljátszani pedig sokkal könnyebb, hogy nem tudsz valamit, és az emberek mimikáján és testbeszédén egyértelműen látszik, hogy hazudnak. Tudják mi a válasz, de a műsor koncepciója szerint minél nagyobb hülyeséget kell mondani.
2021. máj. 18. 20:08
 3/3 anonim ***** válasza:
86%
Azért az eléggé árulkodó mikor egyből kizárják a jó választ. Meg nem egyszer volt hogy majdnem elröhögték magukat annyira próbálták eltitkolni meg adni a hülyét
2021. máj. 18. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!