Az megoldható, hogy telefonra/tabletre/laptopra fizetek elő tv szolgáltatónál és ezeken nézzem a Műsort külföldről?
A Telekom TVGo, a Telenor MyTV, IttOtt TV és a Direct One (nem a műholdas, hanem az IP alapú) olyan szolgáltatások, melyekre előfizetve belföldön tudod használni ilyen eszközökön, utóbbi kettőt akár castolva tévére is. Elvileg van olyan szabály, hogy 30 napot meg nem haladó EU-n belüli tartózkodás esetén működnie kell más EU-n belüli országban is, legalábbis külföldi hasonló szolgáltatásoknál ez benne szokott lenni a leírásban.
Ha folyamatosan külföldön tartózkodsz, akkor szerintem kelleni fog VPN szolgáltatás is, mely tud magyar IP címet kiosztani, bár még sosem próbáltam ezeket ebben a formában. Vannak streaming platformok, amik manapság már felismerik a VPN-t és nem működnek azon keresztül sem.
Ami a leírása szerint biztosan működik külföldről az az IttOtt TV külföldön élő magyaroknak szánt szolgáltatása az IPTV Hungary - [link] - de ez elég szűk kínálattal rendelkezik.
Ami még így felmerülhet az a szlovák Antik TV nevű szolgáltatás magyar csomagja, ott én azt tapasztaltam, hogy magyar IP címmel előfizetve a magyar csomagra 3 euróért havonta csak a magyar kínálat elérhető, tehát vélhetően az nincs geoblockingolva Szlovákia területére.
Ár-érték arányban szerintem ez a legjobb.
Nem ismerem a körülményeid, de ha van olyan magyar ismerősöd, akinek valamelyik nagy vagy akár kisebb szolgáltatónál van tévé és interelőfizetése, ott általában szokott lenni teljesen ingyenes OTT szolgáltatás is, pl. DigiOnline, Telekom TVGo, Horizon Go (ex-UPC nem tudom ez a neve még vagy már átkeresztelték Vodafone-ra).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!