Mostanában miért szűnik meg ennyi tv csatorna?
Ha a kereskedelmi adóknak nincs elég nézettségük, akkor nincs támogatottságuk sem, elpénztelenednek és megszűnnek. Az M3 esetén valószínűleg más volt a helyzet, mivel az közszolgálati csatorna volt, de gondolom, ott is közrejátszottak a pénzügyi megfontolások.
Én a felsoroltak közül például régebben néztem a DoQ-t, a Megamaxot és az RTL Spike-ot. Mindegyiken volt valami, ami pont beletartozott az érdeklődési körömbe, például retro ismeretterjesztő műsorok vagy klasszikus rajzfilmek és egyéb ifjúsági műsorok, amik a tizen- és huszonéveseknek szóltak. Részemről nagy elismerés jár az RTL Spike-nak, amiért befejezték a Batman: The Animated Series korábban félbehagyott szinkronját. Rengeteg hasonló, Magyarországon elhanyagolt ifjúsági sorozat volt, amit bemutathattak volna, és nagyon sajnálom, hogy nem sikerült kihasználniuk ezt a lehetőséget.
A csatornák tartalma egy idő után már alig frissült, így már nem néztem őket és más nézők is elszállingóztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!