Szereted a Gálvölgyi-showt?
Nincs igazatok!
Nagyon jó, és nevetséges!
Nem szeretem, egyrészt azért, mert régebben jobb volt, másrészt a következők miatt:
1. Unalmas és erőltetett jelenetek
2. Végtelenségig húzott poénok (Gyúrunk vazze, Na ne!, meg az álreklámok elején az a "poén", amikor két nő ül valahol, fagyit esznek, és az egyik nő kanalazni akar a másik fagyijából, erre a másik kihajítja a kanalat az ablakon, régi MTV arculat paródia egyébként)
3. Gyerekes és gagyi műsorparódiák, fárasztó címekkel (pl. "A nagy nézés", "Szürke Barát", "Bulák show" stb.)
4. Gálvölgyi nagyon ellenszenves lett számomra, miután kiosztotta a stand-uposokat. A stand-uposok egymilliószor jobbak, mint Gálvölgyi (nem mindegyik, ez igaz).
5. Sokszor már nagyon erőltetett reklámparódiák
6. Ez az állandó nőnek öltözés is gyanús kicsit nekem... XD
7. A Retekklub túl hosszú ideig húzta ezt a valamit
8. Sokkal jobb szórakoztató műsorok vannak nála (pl. IHM show, Showderklub)
9. Ahelyett, hogy végleg hagyták volna elkaszálva ezt az erőltetett valamit, az Ertéel Klub 2015-ben visszahozta egy "special" epizódra, ami még rosszabb volt, mint az eredeti műsor
10. Még a mostani Rádiókabarét is szívesebben hallgatnám, mint hogy ezt nézzem (és ezzel már sokat mondtam, mert a mostani RK is borzalmas).
Gálvölgyi-show nagyon sz@r, régebben tényleg jó volt. Amiket felsoroltam érveket, ezek inkább az új részekre vonatkoznak.
Mondjuk annak ellenére, hogy tényleg alaposan kifulladt a műsor, én az erőltetettsége ellenére még szoktam nevetni rajta. Ugyanis annyira rossz ez a műsor, hogy az már jó.
Guilty pleasure-nek tökéletes.
7-est simán megér, de csak azért, mert bűnös élvezet. Amúgy eléggé sz.ar a sorozat.
Helyesbítés: 7-est nem, de egy 5-öst simán megér.
Amúgy ezzel a kijelentésemmel nagyon furának fogok tűnni, tudom, de én azt a "kanálkidobós" reklám kezdéseket ijesztőnek találtam...:D Nemtom, miért. Tudom, hogy poén, nekem mindig libabőrös lett a hátam, ha úgy kezdődtek a reklámparódiák.
Igen, fura vagyok, tudom.
Erőltetett szhar, a "régen jó volt, most már nem" kategória iskolapéldája. Unalmas jelenetek, béna reklámparódiák, fárasztó műsorparódiák és "poénok". Egyértelmű, hogy azért laposodott el, mert a Retekklubhoz került, és ott már nem Gálvölgyi írta a poénokat, hanem mások. Ez természetesen a színvonal csökkenésével is jár.
Tudom, hogy itt nem kell értékelni, de sajnos 1-esnél jobbra nem tudom értékelni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!