Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Csak engem idegesít Gelencsér...

Csak engem idegesít Gelencsér Timi az Exatlonban?

Figyelt kérdés

Nem értem, hogy egyáltalán mit keres ott. Az első hetekben nem is volt ott, aztán megjelent.

Csak teszi fel a kérdéseit a versenyzőknek

2021. ápr. 19. 21:40
 1/6 anonim ***** válasza:
48%
Engem is nagyon idegesít. Ő csak ott nyaral, meg néha kérdezget a versenyzőktől. Meg azért is van ott mert jól néz ki, mer kirívóan öltözködni és hát ezért többen nézik a műsort... nem értem minek van ott.
2021. ápr. 19. 23:26
 2/6 anonim ***** válasza:
82%
Timi nélkül nem tudnának a versenyzők szájába adni olyan szavakat/mondatokat amik félreérthetőek és kattintás vadászok. Sokszor nagyon látszik, mennyire rá akar erőltetni válaszokat a játékosokra. Néha ők is csak néznek, milyen kérdésekkel bombázza őket Timi aztán alig tudnak megszólalni. Egyébként azért nem volt a műsor első pár hetébe, mert éppen a Dancing With The Stars különkiadását forgatták (versenyzőként volt ott), ezért csak később tudott kiutazni. Abban az első pár hétben látványosan értelmesebb dolgokat nyilatkoztak a játékosok a futamok között.
2021. ápr. 20. 10:12
 3/6 anonim ***** válasza:
65%
Engem nem zavar.
2021. ápr. 22. 18:45
 4/6 anonim válasza:
50%
Engem kifejezetten irrital. Kirakatbabu, meg az a nyavajgasa jajistenem de rossz lehet ott neki fel even keresztul es meg fizetnek is azert, hogy mutogassa magat. Legalabb ne lenne butuska
2021. ápr. 26. 22:20
 5/6 anonim ***** válasza:
75%
Semmi értelme sincs, hogy ott legyen. Amilyen idióta kérdéseket tesz fel, örüljön hogy nem szólt még be neki senki a játékosok közül. A legnevetségesebb, mikor azzal mossa magát neki ezt mondják, hogy ezt kérdezze. Egy riporter nem kérdezz ilyeneket, de mivel buta mint a tök nem fogja fel.. 🤦🏻‍♀️Az első két hétben mikor nem volt ott nézhető volt a műsor, de most egyre megy le a színvonal.
2021. máj. 5. 07:53
 6/6 anonim ***** válasza:
50%

Én azt bírom, ahogy beállt mint egy Kirakati baba, meg se moccan ugy pózol végig amíg felteszi a kérdéseket…

Meg folyton a melleit hangsúlyozó ruhában van, közbe szegény fiúk hetek óta nem látták a párjukat, elvonáson vannak úgymond, erre Timi kb. arcukba tolja a szilikon csöcseit. 😁

2021. máj. 23. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!