Csak engem idegesít Gelencsér Timi az Exatlonban?
Figyelt kérdés
Nem értem, hogy egyáltalán mit keres ott. Az első hetekben nem is volt ott, aztán megjelent.
Csak teszi fel a kérdéseit a versenyzőknek
2021. ápr. 19. 21:40
1/6 anonim válasza:
Engem is nagyon idegesít. Ő csak ott nyaral, meg néha kérdezget a versenyzőktől. Meg azért is van ott mert jól néz ki, mer kirívóan öltözködni és hát ezért többen nézik a műsort... nem értem minek van ott.
2/6 anonim válasza:
Timi nélkül nem tudnának a versenyzők szájába adni olyan szavakat/mondatokat amik félreérthetőek és kattintás vadászok. Sokszor nagyon látszik, mennyire rá akar erőltetni válaszokat a játékosokra. Néha ők is csak néznek, milyen kérdésekkel bombázza őket Timi aztán alig tudnak megszólalni. Egyébként azért nem volt a műsor első pár hetébe, mert éppen a Dancing With The Stars különkiadását forgatták (versenyzőként volt ott), ezért csak később tudott kiutazni. Abban az első pár hétben látványosan értelmesebb dolgokat nyilatkoztak a játékosok a futamok között.
4/6 anonim válasza:
Engem kifejezetten irrital. Kirakatbabu, meg az a nyavajgasa jajistenem de rossz lehet ott neki fel even keresztul es meg fizetnek is azert, hogy mutogassa magat. Legalabb ne lenne butuska
5/6 anonim válasza:
Semmi értelme sincs, hogy ott legyen. Amilyen idióta kérdéseket tesz fel, örüljön hogy nem szólt még be neki senki a játékosok közül. A legnevetségesebb, mikor azzal mossa magát neki ezt mondják, hogy ezt kérdezze. Egy riporter nem kérdezz ilyeneket, de mivel buta mint a tök nem fogja fel.. 🤦🏻♀️Az első két hétben mikor nem volt ott nézhető volt a műsor, de most egyre megy le a színvonal.
6/6 anonim válasza:
Én azt bírom, ahogy beállt mint egy Kirakati baba, meg se moccan ugy pózol végig amíg felteszi a kérdéseket…
Meg folyton a melleit hangsúlyozó ruhában van, közbe szegény fiúk hetek óta nem látták a párjukat, elvonáson vannak úgymond, erre Timi kb. arcukba tolja a szilikon csöcseit. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!