Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek ki lesz az Exatlon...

Szerintetek ki lesz az Exatlonban a férfi és a női győztes?

Figyelt kérdés
Úgy gondolom, a lányoktól Anna fog nyerni. Tudom, hogy Dóri statisztikája jobb, de a párbaj jellegű szituációkban mindig szétesik, szerintem az övé maximum az ezüstérem lesz. A fiúktól pedig Bálintot érzem a győztesnek, esetleg Krisztiánt. Aki nézi még, ti mit gondoltok?

2021. ápr. 18. 15:33
 1/8 anonim ***** válasza:
88%

Lányok közül szerintem is Anna a legesélyesebb, fiúk közül pedig Bálint vagy Krisztián.

Ákos, Dóri és Andris is nagyon ügyesek, de szerintem ők nem tudják megnyerni a versenyt.

2021. ápr. 18. 16:01
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem Anna lesz a női, és Krisztián a férfi győztes.
2021. ápr. 20. 15:46
 3/8 A kérdező kommentje:
Remélem. Azért bízom benne, hogy Anna tegnapi sérülése nem olyan komoly, hogy kizárják a játékból...
2021. ápr. 20. 19:45
 4/8 anonim válasza:
42%
Szerintem is anna de lilkót miért nem küldték már haza ennyi ideig persze danit el kellett küldeni?
2021. ápr. 22. 09:57
 5/8 anonim ***** válasza:
74%
Fiúk közül szerintem Krisztián, lányok közül nem tudom, de én Grétinek szurkolok, bár nem túl nagy rá az esély, hogy megnyerje, de ki tudja.
2021. ápr. 22. 18:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Valahol megint kiszivárgott, mint az előzőnél, hogy kik lesznek a nyertesek.

Lilkora emlekszem, a fiura nem.

2021. ápr. 29. 19:26
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát már nem azért, de szerintem a végét nem forgatták le, másfelől Lilkót nehéz elhinnem.. vicces is lenne ennyi hét ücsörgés után visszatérjen és nyerjen..
2021. ápr. 29. 19:45
 8/8 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem fiúk közül Bálint.

(Krisztián is jó de ő már túl sok ideje beteg)

Lányok közül Anna, Dóri vagy Iza

2021. ápr. 30. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!