Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Van olyan humorista, akit...

Van olyan humorista, akit egyáltalán nem tartasz viccesnek? Lehet mai és régebbi is.

Figyelt kérdés
2021. ápr. 11. 17:33
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
56%

hát ez a legjobb verzió.

amikor szakszerű választ pontoznak le, csak mert nem tetszik, hát az már inkább gáz.

és akkor kérdező is majd tévhitben él

2021. ápr. 11. 20:25
 12/24 anonim ***** válasza:
72%
Dombóvári, Kiss Ádám, akik pedig olyan szörnyűek, hogy vallatni lehetne velük az Trabarna és Ricsifiú
2021. ápr. 12. 00:43
 13/24 anonim válasza:
71%
Politikai szinten ! Sas József ! Egyéb humor , senki Hofi Géza volt az utolsó! Ezek macska Jancsik !!!Szerintem nincs színvonalas humor! Odafönt sok a köcsög !!! (Népművészeti agyagedény) No Ott van a baj !!!
2021. ápr. 12. 19:33
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Sokakkal egyet kell értenem,úgyh megnyugodtam,h nem velem van a baj:)Megboldogult Sas Józskát én se tartottam viccesnek sosem,se Tóth Emut-ez nagyon jó!:D-,utóbbinál nem tudom kikikivávávrni a poént,ami sose jön el,issszonyú idegesítő a csávó,és hihetetlen,h felesége van!Hadházy régen vicces v,ma inkább szánalmas,viszont az újak közül bírom Ráskó Esztert és Kormos Anettet,az arab fickót is,meg van egy fiatal srác,egyetemista,de nem jut eszembe az ő neve sem!:/Bár nem kérdeztétek,de szerintem Bödőcs a legviccesebb mind közül: a mimikái.a pénjai szerintem fergetegesek.Meg van felvételen pár önálló estje,és évekkel később is sírva röhögök rajtuk,ja és a másik nagy kedvencem Orosz Gyuri!
2021. ápr. 15. 12:18
 15/24 Országlakó válasza:

Nincs, mert aki nem vicces, az nem is humorista.

De ha már itt tartunk: egyszerúbb felsorolni azokat, akik elviselhetők,sőt jó hallgatni-látni őket:

Bödőcs, Kőhalmi, Hadházi,KAP, Beliczay,

..olykor Somogyi és Edu.

A többi süllyesztő.

2021. ápr. 15. 12:32
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Maksa. Régebben szerettem, de 20 éve ugyanazt csinálja. Legalább van törzsközönsége.
2021. ápr. 16. 07:50
 17/24 kriszpo ***** válasza:

Sajnos ma már rengeteg ilyen van, de "ízlések és pofonok".

Vagy az újabb generáció veszi félvállról lapos poénjaival a humort, vagy a régi nagy nevettetők nem tudnak már viccesek lenni. Lehet, hogy az életkorom (40) miatt van, de lehet hogy ezt a modern világ hozta magával (régen más volt). Kedvenc nincs, nem is volt soha, de régebben talán karakteresebbbek voltak a humoristák. Azért néha-néha még lehet hallani jó poénokat (de ez is ízlés dolga).

2021. ápr. 16. 11:52
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Sas Józsefet és a hozzá hasonló bohócokat ki nem állhatom.
2021. ápr. 16. 13:21
 19/24 anonim ***** válasza:

Bach Szilvia.

Ugyan színésznő, de rendszeresen szerepel a Rádiókabaréban, és azt ő találja ki.

Hát az valami ordenáré.

Mondjuk az összes Youtube-ra feltöltött rádiókabaré alatt ott van, hogy hol van Jolika (ez az ő karaktere) vége.

Komolyan, kínozni lehet vele.

2021. ápr. 16. 18:29
 20/24 anonim ***** válasza:
Kiss Ádám, Tóth? Edu, Dombóvári celebsimogató Pista, Rennárenná gyerek, felvidékiséget/parasztságot túljátszó humoristák, néha Aranyos meg Hadházy is kretén.
2021. ápr. 16. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!