Ki a legjobb humorista a Showder klubban?
Legjobbként kikiáltani valakit eltúlzott kijelentés lenne szerintem. Vannak jópáran kik neve garancia a nevetésre. Ilyen a fent említett Badár Sanyi,akinek yt-on fellelhető videóin könnyesre röhögöm a szemem. Hadházi László zseniális,de ugyanúgy Bödőcs Tibor,és Dombóvári István is. Na és ott vannak a csajok is. Kormos Anett és Redenczki Marcsi óriási forma,kár hogy alig-alig futok bele a műsoraikba.
Vannak kevésbé"jók" de ez ízlés dolga,kinek milyen humor jön be. Rekop Gyuri,Csenki,Trabarna,KAP,ezeket pld kevésbé bírom,persze ez nem mindegyik előadásukra igaz.
Köszi a válaszokat:)
Badár tényleg jó,én még Somogyi Andrást kedvelem,és a Szomszédnéni Produkciós Irodát :D.Persze vannak még jók rajtuk kívül is.De akiket kevésbé bírok,vagy egyáltalán nem,az nekem is a Mogács,Rekop,Kiss Ádám és Kőhalmi Zoltán.
Na igen,Aranyosi a rekedt hangjával kimondottan irritáló.
A két színesbőrűt is bírom amúgy,nevüket sajnos nem tudnám leírni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!