Valakinek van kedve itt kommentelni az Exatlont?
Több évadot néztem már, az ideit is a végéig követem majd, képernyőről egyszerű, de az ügyességi része miatt baromi nehéz bent maradni a fináléban.
Akinek pontos a keze, jól fókuszál, és még a szerencse is mellé áll az végigviszi ezt a pár hónapot.
Egyébként aki követi a műsort minden bizonyára feltűnt hogy mexikó ellen nem volt ott lilkó illetve a jobb keze mindíg bujtatva volt. Ěs az hogy a kihívók nem lepődtek meg azon hogy adél játszik.
Nemrégiben megjelent egy cikk erről hogy nem idősorrendben volt felvéve és hogy lilkó keze megvolt sérülve ez pedig be is bizonyosodott a mai Dominika elleni mérkőzésen ahol lilkó lesérült.
Ez viszont erősen arra utal (amit mondjuk eddig is sejtettünk), hogy még az egymás közti beszélgetések is legalább részben meg vannak írva (ennyit arról, hogy ez reality lenne). Hiszen Lilkó azzal indokolta azt, hogy nem megy Mexikó ellen, hogy az újaknak is adjanak esélyt. De ha akkor már sérült volt, akkor ez csak egy megírt szöveg, amivel csak elfedték a valóságot.
Ilyen alapon pedig minden beszélgetés, konfliktus lehet előre megírt, amivel a műsort csak izgalmasabbá akarják tenni.
Sőt, én még azt is el tudom képzelni, hogy a készítők pár hét alatt kitapasztalják, hogy melyik csapatnak milyen ügyességi feladat megy jól, és mivel alapvetően ezen múlik az, hogy aznap ki nyer, így részint befolyásolni tudják azt is, hogy ki menjen a villába, meg nyerjen előnyt vagy jokert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!