A Mónika show vasvillás Piroska részben a bácsi és a néni is roma?
Figyelt kérdés
Mert a bácsi nem néz ki annak2021. márc. 17. 23:17
1/5 anonim válasza:
A "bácsi" valószínűleg nem, Piroskának viszont több mint valószínű, hogy van érintettsége :D
Nagyon jó rész volt egyébként!
"Az igazat mondd, me' nyakon b*szlak..."
"Nekem három... Életközösségi kapcsolatom is volt."
"Énhozzám a lábad teszed, vasvillára szedlek! Szétkaszabollak!"
"Na mégiscsak igaz hogy három k**vád volt..."
2/5 A kérdező kommentje:
Már a bacsi nekem is egy kicsit romának tűnik :D
2021. máj. 12. 14:02
3/5 anonim válasza:
Pedig szerintem nem az :D Semmi jel nem mutatkozik rajta erre vonatkozóan.
4/5 anonim válasza:
A teljes verzióban sérelmezi Piroska, hogy varratott neki inget, de nem hordja mert cigányos. És ekkor visszakérdez, miért, magyar vagy? És ekkor bólogat Sándor, hogy nem. Mellesleg Piroska szerepelt a Győzike show-ban, egy lomtalanításos részben, és nézte a kacatokat Győzikéék háza előtt,becsengetett és azt mondja: "Bejácska add már nekem az Isten áldjon meg aztat a...." nem tudom mit, elfelejtettem. Egyikük se magyar de tény hogy vicces mindkettő 😁✌️
5/5 anonim válasza:
Piroska 25:32-től van és 30:31-től. Szerintem ebből is kiderül 😁 (még ha egyébként ez csak egy szerep is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!