Mi a véleményetek az rtl Keresztanyu című sorozatáról?
Figyelt kérdés
Eddig 3 rész ment le. Tetszett, nem tetszett? stb.2021. jan. 6. 12:28
1/9 anonim válasza:
Nekem kicsit unalmas volt eddig, de nem rossz, remélem később azért izgalmasabb, viccesebb lesz.
2/9 anonim válasza:
Nekem nem igazán tetszik, nem köt le. Azért kezdtem nézni, mert a tavalyi Bátrak földjében egyik itt is szereplő Kenderes Csabára voltam kíváncsi, de az a sorozat űberelhetetlen :).
3/9 anonim válasza:
Egyre dühítőbb! A rendőrőrs kulcsa a lábtörlő alatt véglegesen kiverte nálam a biztosítékot!
4/9 anonim válasza:
Én már nem is nézem, annyira nem kötött le. Pedig próbálkoztam, de nekem elég unalmas, a poénok sem elég viccesek, nagyon erőltetettek.
(Egyébként 1. voltam)
5/9 anonim válasza:
Erőltetett, szánalmas színjátékkal.
6/9 anonim válasza:
Számomra a rendőrös jelenetek nagyon kifulladtak. Egy darabig vicces volt, hogy 20-as IQ-val rendelkeznek, de mivel ők kb. minden részben szerepelnek, nagyon sok már belőlük -és semmivel nem is mozdítja előre a sorozatot a jelenlétük.
7/9 anonim válasza:
Szerintem sem túl érdekes, de a Pityke karaktere miatt megéri nézni 😅
8/9 anonim válasza:
Ez egy szenny műsor. Én mindig azt hiszem, hogy az aktuálisnál nagyobb baromságot már nem tud egyik tv adó sem produkálni. De az ilyen minősíthetetlen szutykok mint ez a keresztanyu is, mindig eggyel mélyebbre sikerül az elődjénél... Hát igen, igaz a mondás, hogy csak a hülyeséget tudják eladni, hülyéknek.
9/9 anonim válasza:
Rendorként felb*sz hogy mennyire irreális a benne lévő rendőrség, olyan ovis az egész és pár óra alatt bíróságon lenne mindegyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!