Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Valaki segít nekem megtalálni...

Valaki segít nekem megtalálni ezt a mesesorozatot?

Figyelt kérdés

Keresek egy mesét, jobbanmondva egy mesesorozatot, amit régen iszonyatosan szerettem kicsikoromban. Nem teljesen emlékszék rá, de amit tudok, azt leírom.

Egy család van benne, kicsit ilyen bolondos család, ha jól emlékszem nem tudnak beszélni, hanem a narrátor (ami két kis figura) által szólalnak meg úgymond. Van benne egy lány, neki még a nevére is emlékszem, ami Mimi. A végén mindig énekeltek, azt is tudom. Van benne egy gonosz ember is aki talán mindig keresztbe akar nekik tenni, de rá sem emlékszek már.

Tudom, hogy nagyon szerettem ezt a mesét, viszont már hónapok óta keresem, de sehol sem találom. Még annyit tudni róla, hogy ha jól emlekszem a Minimaxon volt, de az is lehet, hogy a Boomerangon. Valaki esetleg tudja a címét? :( Igazán megköszönném <3

20/L

2021. márc. 13. 18:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Gogo és Mimi esetleg?
2021. márc. 13. 18:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nem:( De köszönöm a választ, jöhetnek még, remélem valaki esetleg tudja.
2021. márc. 14. 07:23
 3/6 A kérdező kommentje:
Közben megtaláltam :)!El sem hiszem, pedig annyira könnyű volt. Igazából az én hibám, keveset foglalkoztam vele. :) A Kac-Kac Kócokra gondoltam. (Ha-Ha Hairs) És igen, rosszul enlékeztem, a lány neve nem Mini, nem pedig Mimi 😅
2021. márc. 14. 18:25
 4/6 anonim ***** válasza:
62%
Jó hogy szóltál, mert keddre szabit vettem ki, hogy megkeressem neked a mesét, de így végül mehetek dolgozni. :D
2021. márc. 14. 19:45
 5/6 A kérdező kommentje:
Sajnos írásból nem tudom eldönteni, hogy ez irónia akart-e lenni, de erősen érzem benne. Szerintem nem kötelező válaszolnod ehy kérdésre sem, amennyiben az nem hasznos válasz és segítessz vele a kérdezőnek. :)
2021. márc. 15. 08:10
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem irónia volt, poén féle. Arra utaltam vele, hogy tényleg sok időt töltöttem a kutakodással neked, de csak egy Gogo és Mimire futotta.
2021. márc. 15. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!