Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ismét lesz Való világ az...

Ismét lesz Való világ az Rtl-en. Eldobom az agyam! Ez kell a népnek?

Figyelt kérdés
Nem elég a Megásztár és társai, megy Győzike? Még újabb celebek kellenek? Vagy minek indítják el megint azt a lerágott csontot?
2010. aug. 18. 12:09
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
13:06-os! Előbb olvasd már el figyelmesen a válaszomat! Ha rájössz, hogy nem tudod értelmezni a szavakat, csak akkor butázz, de inkább magadat. De elmagyarázom röviden: Azért nem nézek tévét, mert az értelmes műsorok már eltűntek belőle, a Mónikasó féle műsorokra pedig nem vagyok vevő! Érted? Pont arra nincs igényem. Üdv.: 12:30-as
2010. aug. 18. 13:30
 22/39 anonim ***** válasza:
70%
Látod már mindenki erről beszél, mindenki csámcsog, de azért bele-bele fog pislantani, vagy még inkább végig izgulja az első perctől a legtöbb ember. Győzikével is így volt, persze mindenki kijelentette, hogy nem nézi, közben mindent tudott, amit leadtak a tv-ben.
2010. aug. 18. 13:53
 23/39 anonim ***** válasza:
műsort kell adni a stohlnak...
2010. aug. 18. 14:08
 24/39 anonim ***** válasza:

erre van igény. mint ahogy délutáni műsoridőben szappanoperára, ugyanazokra a buta vígjátékokra minden ünnepkor már vagy 10 éve, úgy általában ugyanazokra a filmekre, jósműsorokra, órákig tartó tv shop-ra, maunikára meg joshi baratra, ill a két bugyuta sorozatra(barátok közt és jóban rosszban). ezekkel megvan a nézettségük, megvan a bevétel, minek változtassanak. a valóvilág nagyon népszerű lesz, az emberek szeretik mások életét lesni, vannak, akik szívesen ki is teregetik magukat. kereslet-kínálat találkozik. már a Híradó is csak az m1-en nézhető, a kereskedelmi csatornákon csupa érdektelen hír van: mucsajröcsögén egy 90 éves néni elesett meg ilyenek. ezek nem közérdekű hírek szerintem.

NatGeo-t, Discoveryt, Travel&Livinget, néha Viasatot nézek 1-2 sorozat miatt. semmi mást. mióta nem szól este a Tv sokkal jobb a hangulat, zene, könyv, társas, együtt töltött idő.

2010. aug. 18. 14:43
 25/39 anonim ***** válasza:
Csak legyen pénzem a beltéri egységre és az antennájára, én is ezeket fogom nézni, az ingyenes MINDIG TV ezt a lehetőséget kínálja. Addig a neten lógok, tv-t alig kapcsolom be. Az úgynevezett kereskedelmi tévézés a színvonaltalan népbutítás kategóriába tartozik.
2010. aug. 18. 18:19
 26/39 anonim ***** válasza:
53%
Na persze a drogos és iszákos, karambolban másokat veszélyeztető SZTÁR mint műsorvezető! Köpedelem.
2010. aug. 18. 18:21
 27/39 anonim válasza:
Én is ledöbbentem a híren, pedig csak véletlenül kapcsoltam oda, de pont akkor reklámozták. Én inkább kifizetem a magasabb tévé díjat, de igenis legyen csatornaválaszték, és hadd kapcsolhassak értelmesebb műsorra, csak ne ilyen mocskot kelljen nézni, ha már egyszer bekapcsolom. Szégyen, hogy annyira van igény ezekre, hogy adják.
2010. aug. 21. 20:14
 28/39 anonim ***** válasza:
Szerezz be dekódert és antennát, aztán irány az ingyenes MinDIG tévé. És tiltsd le a Retekéket.
2010. aug. 21. 21:51
 29/39 anonim válasza:
Néztem én a MinDIG tévé lehetőségeit, pont az engem érdeklő kulturált adók közül nagyon sokat nem lehet velük fogni.
2010. aug. 21. 22:06
 30/39 anonim ***** válasza:
A legújabb hír: szerződést kötött a Tv2 a: kitaláljátok kivel? A Győzikével és már forgatnak is vele! Delhusa nem lesz, kell a műsoridő a ValóVilágnak. Most már minden este ezt a két marhaságot kényszerítik ránk???
2010. aug. 23. 00:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!