Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ismét lesz Való világ az...

Ismét lesz Való világ az Rtl-en. Eldobom az agyam! Ez kell a népnek?

Figyelt kérdés
Nem elég a Megásztár és társai, megy Győzike? Még újabb celebek kellenek? Vagy minek indítják el megint azt a lerágott csontot?
2010. aug. 18. 12:09
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%
Azt írták, hogy a Valóvillájuk már 2006-ban odaépült a székházuk mellé. Az eredeti a Kaszásdűlőben volt, a Kunigunda utcában, a torony tövében. Most a közelben az MTV-t eszi a fene. Hiányzik az ilyen mocsokság a hóhérnak!
2010. aug. 18. 12:38
 12/39 anonim ***** válasza:
100%
Etnikumos szubkultúra, mindenáron ezt kell kiszolgálni? Nézze már meg egyszer az RTLKlub, kikből áll a közönsége és szégyenkezzen. Az emberek izlését lehet és kell is fejleszteni, de aki csak az amerikai kultúmocsok átvételével akar "szórakoztatni", az megérdemli a sorsát. Már a Hiradója se érdekel, nemhogy a Győzike, a Delhusa és Valóvilág-féle béka alsó felén tanyázó "műsorok".
2010. aug. 18. 12:42
 13/39 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudtam, hogy az RTL klub már ennél lejjebb nem tud süllyedni a fertőbe. Most mégis?
2010. aug. 18. 13:03
 14/39 anonim ***** válasza:
100%
Nekem érdekes egy ismerősöm sem nézi. De akkor ki?????
2010. aug. 18. 13:06
 15/39 anonim ***** válasza:
47%

12:30-as

Mert a buta fajtád nem néz ism.terjesztőket meg vetélkedőket,nektek BK meg mónika kell.

2010. aug. 18. 13:06
 16/39 anonim ***** válasza:

Azért vannak ilyen műsorok, mert van rá kereslet. A tévétársaságok folyamatosan végeznek vizsgálatokat (többféle van), ezekből tudják, hogy mit néznek, néznének szívesen az emberek. Mivel ezeknek van a legnagyobb nézettségük, persze, hogy ilyet adnak le, ebben van nekik a pénz.

A legsajnálatosabb szerintem ezért az, hogy erre van kereslet a tv-nézők oldaláról. :(

2010. aug. 18. 13:11
 17/39 A kérdező kommentje:
Ja meg ott az a szerencsétlen Dáridó is,meg a Delhusa műsor
2010. aug. 18. 13:14
 18/39 anonim ***** válasza:
Én ha a TV-t bekapcsolom, akkor csak a Discovery, National Geographic, vagy Travel megy. Nem butítom magam ilyen szánalmas kereskedelmi csatornákkal...
2010. aug. 18. 13:15
 19/39 anonim ***** válasza:

Azért kell,mert elfogytak a műsorvezetők a telefonos vetélkedőkben.

Ki vezetné az ilyeneket,ha nem a Barátok köztből meg a valóságshowk-ból kihulló tehetségtelen senkik?

Tegnap láttam,hogy az egyik vv-s csaj még mindig ebből él.Lassan 6 éve...

2010. aug. 18. 13:15
 20/39 anonim válasza:
Azért adják, mert van nézőjük, nem is kevés.
2010. aug. 18. 13:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!