Mit szóltok, hogy újraindul Való Világ?
22:04-es akkor neked elmondom amit nekem tanítottak még anno a médiaórán :)
4400 embert kiválasztanak véletlenszerűen, azoknak egy speciális chipet építenek a tv-be (vagy egy ilyen tv-t adnak nem tudom) mellé egy kompatibilis távirányítót.
mindenféle családtípust választanak. a távirányítókon mindenkinek van egy egy gombja amit benyom ha a tv-t nézi, ha elmegy akkor megnyomja mégegyszer. jeleket küld a tv egy feldolgozóegységnek ami összegyűjti az adatokat és rendezi majd elkészíti a statisztikákat.
pl: RTLKLUB honlapján valahol fent van régen nézegettem, de már sajna nem emlékszem a link-re :/
ennyi az összes tudásom ebből a témából :)
1. szép dolog lenn ha összefognánk és mind kikapcsolnánk a tv De az agyrohasztó-szar-húgy műsorok AKKOR SE TÜNNÉNEK EL MIVEL vannak családok akiknek a tv az egyetlen szorakozásuk (ami szánalmas) igy mindig lenne egy bizonyos nézetség ( bár sosem tudják ellenőrizni hogy mennyi)
2. a népnek CIRKUSZ KELL!!!!!! Látni akarják más ember mocskát-idiótaságát és ha nem lennének agybutitó műsorok-sorozatok nem lenne miről beszélni a kocsmában a munkában a suliban a magyar ember pedig csak ilyenekről társalog értelmes dolgokról nem tud
3. Se cigányt se mást nem néznék szivesen eddig se néztem ezután se fogok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!