Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit szóltok, hogy újraindul...

Mit szóltok, hogy újraindul Való Világ?

Figyelt kérdés
2010. aug. 18. 00:59
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

22:04-es akkor neked elmondom amit nekem tanítottak még anno a médiaórán :)

4400 embert kiválasztanak véletlenszerűen, azoknak egy speciális chipet építenek a tv-be (vagy egy ilyen tv-t adnak nem tudom) mellé egy kompatibilis távirányítót.

mindenféle családtípust választanak. a távirányítókon mindenkinek van egy egy gombja amit benyom ha a tv-t nézi, ha elmegy akkor megnyomja mégegyszer. jeleket küld a tv egy feldolgozóegységnek ami összegyűjti az adatokat és rendezi majd elkészíti a statisztikákat.

pl: RTLKLUB honlapján valahol fent van régen nézegettem, de már sajna nem emlékszem a link-re :/

ennyi az összes tudásom ebből a témából :)

2010. aug. 27. 23:54
 22/24 anonim ***** válasza:

1. szép dolog lenn ha összefognánk és mind kikapcsolnánk a tv De az agyrohasztó-szar-húgy műsorok AKKOR SE TÜNNÉNEK EL MIVEL vannak családok akiknek a tv az egyetlen szorakozásuk (ami szánalmas) igy mindig lenne egy bizonyos nézetség ( bár sosem tudják ellenőrizni hogy mennyi)

2. a népnek CIRKUSZ KELL!!!!!! Látni akarják más ember mocskát-idiótaságát és ha nem lennének agybutitó műsorok-sorozatok nem lenne miről beszélni a kocsmában a munkában a suliban a magyar ember pedig csak ilyenekről társalog értelmes dolgokról nem tud

3. Se cigányt se mást nem néznék szivesen eddig se néztem ezután se fogok

2010. aug. 28. 08:46
 23/24 Gőte ***** válasza:
Ez egy szar! Aki szereti ezt a rettenetet, az NEM NORMÁLIS!!!
2010. aug. 28. 19:50
 24/24 anonim ***** válasza:
abba lehetne hagyni ezt a mocskos műsort mert az egész ország erről beszél!!!!!!!!!!!!!
2011. ápr. 5. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!