Mit szóltok, hogy újraindul a ValóVilág?
Figyelt kérdés
2011. máj. 29. 20:50
1/10 anonim válasza:
ez most komoly???
Jaj ne!!!!!!!!!!!!!
2/10 anonim válasza:
micsoda?????! pedig már eljártam egy örömtáncot, amiért végre nézhetek értelmes műsort hétköznap 7 körül:(
4/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, kezdődik a casting.
2011. máj. 29. 21:18
5/10 A kérdező kommentje:
Ősszel... Megint nem lesz normális műsor esténként.
2011. máj. 29. 21:19
7/10 valakiakitnemismersz válasza:
Égjen le az RTL hogy csak ilyen szemetet tudnak nyomni.Tuti ha vége akkor meg nézhetjük a "SÁMÁLÉROMÁLÉ"-T vagy más ökörséget. 14/f
8/10 anonim válasza:
Nem meglepő. Ilyen nézettséggel várható volt az új széria. Hát ha ez a szar kell embereknek, akkor az RTL köszöni szépen és keres rajta egy kis pénzt. Nekem egyszerű módszerem van arra, hogy ne húzzam fel magam a reklámokon, a gagyi műsorokon és a nevetséges szappanoperákon, nem nézem és kész.
9/10 anonim válasza:
hát én leejtettem a krumplis tésztámat a földre amikor meghallottam.... :(
10/10 anonim válasza:
annál még a vacsora csata is jobb volt pedig azt se szerettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!