Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Akik RTL klubot, TV2-őt...

Akik RTL klubot, TV2-őt néznek, azok nem érzik ezt cikinek ? Nem zavarja, nem szégyenlik, hogy gyengeelméjüeknek készült műsorokat néznek ? Nincs bennük semmi büszkeség, hogy az elmebetegeknek gyártott müsorokat ne nézzék ?

Figyelt kérdés
És nem egyes müsorokra gondolok, hanem arra, hogy egy normális embernek sértően primitív, és undorító minden másodperce ezeknek a csatornáknak.

2021. febr. 25. 18:26
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Értem, hogy egyesek megprobálják megmagyarázni a megmagyarázhatatlant, és persze probálnak maguknak felmentést találni, mert azért érzik hogy ez válallhatatlan. Mert arra a minősíthetetlen, aljas primitívségre, undormányra ami ezeken az adokon megy, arra nincs épeszű magyarázat, hogy erre normális embernek bármilkor, bármilyen okból is, akár csak egy

tizedmásodpercre is szüksége lenne.

Belegondolva, hogy ezeken a csatornákon miféle embernek nem nevezhető véglények szerepelnek, celebként, riporterként, műsorvezetőként, példaképként, bármilyen státuszban, és hogy ezektől valaki ne undorodjod az felfoghatatlan és megmagyarázhatatlan.(és persze elfogadhatatlan) És akkor még nem csinaltak semmit sem, meg sem szólaltak, csak pusztán a létezesük hányigerkeltő undormány.

Szóval felesleges erre bárkinek is felmentést keresnie, kitalálnia mert az rtlklub , tv2 nezésre nem lehet találni, mert NINCS MENTSÉG.

2021. febr. 26. 07:31
 12/21 Micimacko67 ***** válasza:
100%

Kérdező, vigyázz, mert megütheted a bokád!

A TV2-t mered kritizálni, megy érted nem sokára a nagy fekete autó!

A TV2 példamutató televízió! Ezt jól jegyezd meg!

2021. febr. 26. 07:45
 13/21 A kérdező kommentje:

7

Sajnálom, de az hogy nézed a spektrumot, az rajtad nem segít, ha irodalmi nobeldíjjad lenne, az se számítana. Ha valakinek ilyen sötét nyomorékságra van szüksége, mint ami ezeken a csatornákon folyik, az egyértelműen meghatározza behatárólja az elme és lelki állapotát az emberi minőséget. Nincs olyan, hogy valaki győzikesót néz meg valóvilagot, de egyébbként normális. Ilyen nincs.

2021. febr. 26. 08:02
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Győzike show vagy 15 éve nincs, ez a vv-s baromkodás se az anyacsatornán megy, ha jól tudom.

Amúgy nem tudom, tudod e, de van ám műsör realityn túl is. Én pl krimi sorozatokat nézek CSI és társai. Nem tehet róla a sorozat, hogy melyik csatorna adja :D

2021. febr. 26. 08:13
 15/21 anonim ***** válasza:
72%

"Nincs olyan, hogy valaki győzikesót néz meg valóvilagot, de egyébbként normális. Ilyen nincs"

Ebből látszik, hogy korlatolt vagy és buta. De nem baj, gondolkozunk mi helyetted is

2021. febr. 26. 09:00
 16/21 anonim ***** válasza:
66%

Na, akkor kezdem az elején.

A #7-es vagyok, az RTL-es.

"egyesek megprobálják megmagyarázni a megmagyarázhatatlant", "probálnak maguknak felmentést találni" "felmentést keresnie" "mert NINCS MENTSÉG."

Megmagyarázni, felmentést, nincs mentség? Mert mi vagyok én, valami bűnöző? Gyilkos? Mit követtem el, amire mentség kéne?

"az rajtad nem segít, ha irodalmi nobeldíjjad lenne, az se számítana" "egyértelműen meghatározza behatárólja az elme és lelki állapotát az emberi minőséget"

Hát, köszönöm szépen, hogy bár burkoltan, de többször is lehülyéztél, megkérdőjelezted emberi mivoltomat. Még szerencse, hogy nem hallgatok rád. (;

"Nincs olyan, hogy valaki győzikesót néz meg valóvilagot, de egyébbként normális. Ilyen nincs."

Képzeld, életemben nem láttam a Való világnak egyetlen részét sem, és talán ugyanannyira utálom, mint te. De a Való világ nem az RTL Klubon megy, a győzikés 'nemtudommi' meg már évek óta talán sehol sem.

Közben megjegyzem, hogy megtanulhatnának írni.

"ez válallhatatlan" "minősíthetetlen" "aljas primitívségre, undormányra" "nincs épeszű magyarázat"

Miért vagyok én azért rossz ember, mert megnézem naponta, legalábbis akkor, amikor ráérek, a híradót? Mit kéne ezen "épeszűen megmagyarázni"? Nézem. Magyarázat: ülök, látom, van TV-nk, nézem. Tessék, itt a magyarázat.

"szüksége lenne."

Mire? Arra, hogy megnézem a híradót? Most a te kedvedért nem írom le, hogy mire találták ki a hírközlést, vagy a híradót, mert gondolom te is tudod. Vagy csak konkrétan az RTL Híradóval van bajod? Na akkor kérném leírni, hogy mi vele a problémád. Azt, hogy az hogy RTL-es, azt nem fogadom el, mert az az érvelési képességed teljes hiányát jelentené, bár annak ezelőtt is tanúi lehettünk.

Te hol nézel híreket? Sehol? Vagy a Facebook-on? Na, akkor érthető, hogy miért vagy ilyen tájékozatlan. Bár arról sem a Facebook tehet, hogy te mit olvasol rajta, hanem te, hogy pont azokat olvasod, azokat az oldalakat követed, amelyeket.

"embernek nem nevezhető véglények" "példaképként" "undorodjod" "elfogadhatatlan "pusztán a létezesük hányigerkeltő undormány"

Kár rád pazarolnom az időmet, de azért ezt még leírom. Szellő István vagy Szabados Ágnes a véglény? Ki nem ember: Erős Antónia vagy Rábai Balázs? és ki mondta, hogy ők vannak példaképként elénk állítva? Én még nem hallottam ilyenről. Tegnap néztem A mi kis falunkat. Kitől van hányingered? Erikától vagy Tecától? Nem bírod elfogadni, hogy Csuja Imre, vagy Reviczky Gábor van a tévében?

"pusztán a létezesük hányigerkeltő undormány" -- Erre már inkább nem is írok semmit.

Nem néztem meg a Cápák között 3. évadának 1. részét, viszont hétvégén szándékozom bepótolni. Szabad? Megengeded? Vagy az RTL Most is tiltólistán van? Ha megnézem, akkor már nemcsak ember, hanem eukarióta sem leszek? Megtagadod a létezésemet?

Várom válaszaidat, de jobban örülnék neki, ha inkább elgondolkodnál magadon.

2021. febr. 26. 10:52
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Azért bennem felmerült a kérdés, hogy rendben ezek a csatornák nem tetszenek Neked kérdező. De mi az ami tetszik Neked? A TV2 és az RTL Klub mindkettő egy mainstream vezető kereskedelmi csatorna. Ha körbenézel a világban mindenhol másutt is hasonló műsorok mennek a hasonló mainstream kereskedelmi csatornákon.

Nem mellesleg, ez az én "Spektrumot, Discovery-t és Már Geo-t" nézek sikk duma volt 15 éve, amíg Best Grylls nem csinált beöntést saját magának egy tutajon.

Legutóbb az is felmerült errefelé h attól leszünk igényesek ha Netflixet nézünk. Aztán felmegyek és mit látok, h ott is vannak trashreality-k meg túlélő showk, meg tehetségkutatók. 😄

2021. febr. 26. 18:59
 18/21 anonim ***** válasza:
71%
Kérdezőben elveszett egy Puzsér hajtás...
2021. febr. 26. 23:33
 19/21 A kérdező kommentje:

'Mert mi vagyok én, valami bűnöző? Gyilkos? Mit követtem el, amire mentség kéne?"

Azt követted el, hogy ezt a végtelen primitívséget tanító, az emberi aljaságból, butaságból, gyűlőletből élő CSŐCSELÉK GYÁRAT a nézéseddel támogatod, elfogadod a létezésük jogát. AZT KÖVETTED EL,

hogy, nem hogy nem tiltakozól ÖRJÖNGVE ŰVÖLTVE ezeknek a csotányoknak a létezése ellen, hanem még nézed is.

"De a Való világ nem az RTL Klubon megy, a győzikés 'nemtudommi' meg már évek óta talán sehol sem."

Jelentéktelen részlet kérdés, hogy aktuálisan milyen ocsmány aljas primítivség megy ezeken a csatornákon. Akármi is az, biztosan még sötétebb, még gonoszabb mint a korábbi években, ez egy folyamatos zuhanás. És a pöcegödröt is, időnként kitakarítják, de aztán ugyan úgy fekáliával töltik fel.

"Miért vagyok én azért rossz ember, mert megnézem naponta, legalábbis akkor, amikor ráérek, a híradót? "

Ugyan már ezeknél nem számít, hogy hiradó vagy seggberúgos éneklős műsor megy, mert mindegyikben csak az emberi prmítivség az aljaság ünneplése folyik.

Álhirek, gonosz félrevezetések, gyűlőletkeltés, hazúg színjátékok, ideológia propaganda, a legsötétebb, legalpáribb emberi viselkedés, sötét primítivség elfogadtatása, normálisnak bemutatása megy.

"Szellő István vagy Szabados Ágnes a véglény? Ki nem ember: Erős Antónia vagy Rábai Balázs? és ki mondta, "

Aki egy ilyen ocsmány undoritó aljas helyen öként dolgozik, az maga sem különb. Aki önként résztvesz az embereket szándékosan elbutitó, gyűlőletet hirdető az emberi mocsokból élő, aljas vállalkozásban, az mindenkinél sötétebb aljasabb gazember, akármilyen poszton is "dolgozik". Egy normális ember számára, nincs az a pénz amiért ilyen mocskos munkát vállalna.

Aki a pöcegödörben uszkál az maga is SZAR.

Kötelezővé tenném az rtlklub és a tv2 székházára 1 méteres betükkel kiírni, hogy "ÓCSKA, SZAR, SZEMÉT, HITVÁNY EMBEREK VAGYUNK, DE JÓL ÉLÜNK BELŐLLE" .

És az ilyen csatornákon SEMMÍT, még az időjárás jelentést sem szabad megnézni. :)

Amúgy kb, bármí mást lehet nézni, a többi csatorna messze nem ilyen kártékony. Esetleg még a rajzfilm csatornákat betiltanám, mert az is durva ami ott zajlik, bár azokról csak másodpercnyi ismeretem van.

És egyébbként, semmi közöm a faszbukhoz, netflixhez, tiktokhoz egyáltalán foglakozom ilyenekkel.

2021. febr. 27. 01:41
 20/21 Micimacko67 ***** válasza:
64%

Kerdező, kétségbe vonod a keresztény Fidesz kormány éléslátását? A kormány egyik legfontosabb szócsöve a TV2. A te "logikád" szerint a kormány által fenntartott tévéadó szennyműsorokat készít...ezek szerint kritizálni mered az ország felkent vezérét....

Hidd el rossz vége(d) lesz!!!

2021. febr. 27. 05:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!