Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mercinek a VV10 szerkesztői...

Mercinek a VV10 szerkesztői mondták, hogy nyomuljon ennyire Moh-ra, vagy magától csinálja szerintetek?

Figyelt kérdés
Szerintem beteges már, amit csinál.
2021. febr. 22. 22:22
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Magától csinálja, mert látta a Frutól és a Virágtól, mindkettőnek volt villapárja.
2021. febr. 22. 23:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az van, hogy az utolsó időszakban vannak. Még most utoljára mondhatja ezeket ki neki. Szerintem ez lényegében búcsú és utolsó szalmaszál.
2021. febr. 23. 09:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem szerkesztői, mert ekkora öngólt nem csinálnának. Ugyan az megy már hetek, sőt hónapok óta. Az ő játékuk kimerült ebben, főleg Mohé. Mercike még néha csinál mást is pl. amikor vissza kell ordítani valakinek. Erre elkölteni több száz milliót hogy aztán 100 napon keresztül csak a tedd be...Merci nem vagyok szerelmes...de én nagyon szeretlek baba menjen...
2021. febr. 23. 19:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Most kinn maradt Moh, a Merci meg gyászol. Minek? Holnap úgyis találkozik vele. Vivi egészen normálisan mondta el, hogy mennyivel többet kapott. Na most ki fogja ezt nyerni? Van tippem, Robi vagy Vivi, szerintem Vivi. Megérdemelné.
2021. febr. 26. 22:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Mercinek szerintem a lelkiismerete nem bírja el, mert tudja, hogy kínosan viselkedett. Igenis miatta esett ki :D Moh gyerek..
2021. febr. 26. 23:07
 6/7 anonim ***** válasza:
52%
Merci így megjátsza magát és színészkedjen??? Meg menjen a "tedd be" állandóan? Csodálom, hogy az a szerencsétlen lány lélegezni tud, annyira buta.
2021. febr. 26. 23:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Huhú, 4-es, de eltaláltad!
2021. febr. 28. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!