Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ha már ennyire nyilvánvaló,...

Ha már ennyire nyilvánvaló, hogy VV Bálint nyer, minek legyenek a többiek még bent biodíszletek?

Figyelt kérdés
Totál elrontották ezt a szériát, egészen egyszerűen már a kiválasztás ELŐTT lehetett tudni, hogy kik fognak kiesni. Milyen produceri, szerkesztői csapat csinálta ezt?

2021. febr. 21. 13:10
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Vivien tényleg elképesztő és le a kalappal, de nekem ez már ijesztő. Pár napja láttam a beköltözésük előtti villámkérdéses videot. TELJESEN MÁSHOGY BESZÉL, mint most. Gondolom akkor még nem találta ki magának ezt a csiga beszédet. Mikor a ketrecben volt az anyukája, rá se nézett, egy rezdülés se. Ülnek a kanapén, kiskutya+család videó, majd meghal, úgy szereti őket. Hát most kövezzenek meg de lehet befigyel egy kis pszichopata személyiség..
2021. febr. 26. 23:18
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem nézett rá és maradt rezzenéstelen, mert az volt a feladat. Ha reagál, akkor vége. Meg egyébként nem börtönben vannak, nem kínozzák a családtagjaikat vagy őket, hogy folyamatosan bőgni kelljen. Nyilván szar ott egyedül bezárva kamerák kereszttüzében egy idegen környezetben, de azért nem kell instant bőgni, amikor meglátják a szüleiket... felnőtt emberek. Ettől még lehetnek érzékeny pillanataik, amikor meghatódnak akár egy kiskutyától, de ott felspannolva egy párbaj hevében nemtom mit kellett volna sírdolgálnia. Megcsinálta a feladatot, ahogy Fru is, pedig ő extrém anyás.

Pszichopata személyiség meg nincs, max antiszociális személyiségzavar és az marhára nem ilyen. Csak a miheztartás végett.

A beszédétől én is falramászom egyébként, arról leszokhatna mert csak ront rajta. Azt a villámkérdéses vidit be tudod linkelni? Kivi lennék.

2021. febr. 26. 23:29
 23/24 A kérdező kommentje:

[link]

Szerintem ez az, bár most nem néztem bele.

Jó meglátások, de akkor meg tényleg nagyon el tudja rejteni azt, ami valóban benne van. Taktika szempontjából ő a győztes, de nekem Robi a végső.

2021. febr. 26. 23:40
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Vivi lett a végső győztes. Akit annyiszor megaláztak, a Bálint is, akár a többiek. Összekevertek mindenféle italt, aztán jót röhögtek, hogy szegény hányt, hogy csak egyet emlitsek. Rájött (de meg is mondta neki a Robi és a Moh), azért nem védte tovább azt a kétszinű Bálintot. Jól van, Vivi!
2021. febr. 28. 00:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!