Ha már ennyire nyilvánvaló, hogy VV Bálint nyer, minek legyenek a többiek még bent biodíszletek?
Azért nem nézett rá és maradt rezzenéstelen, mert az volt a feladat. Ha reagál, akkor vége. Meg egyébként nem börtönben vannak, nem kínozzák a családtagjaikat vagy őket, hogy folyamatosan bőgni kelljen. Nyilván szar ott egyedül bezárva kamerák kereszttüzében egy idegen környezetben, de azért nem kell instant bőgni, amikor meglátják a szüleiket... felnőtt emberek. Ettől még lehetnek érzékeny pillanataik, amikor meghatódnak akár egy kiskutyától, de ott felspannolva egy párbaj hevében nemtom mit kellett volna sírdolgálnia. Megcsinálta a feladatot, ahogy Fru is, pedig ő extrém anyás.
Pszichopata személyiség meg nincs, max antiszociális személyiségzavar és az marhára nem ilyen. Csak a miheztartás végett.
A beszédétől én is falramászom egyébként, arról leszokhatna mert csak ront rajta. Azt a villámkérdéses vidit be tudod linkelni? Kivi lennék.
Szerintem ez az, bár most nem néztem bele.
Jó meglátások, de akkor meg tényleg nagyon el tudja rejteni azt, ami valóban benne van. Taktika szempontjából ő a győztes, de nekem Robi a végső.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!