Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ha már ennyire nyilvánvaló,...

Ha már ennyire nyilvánvaló, hogy VV Bálint nyer, minek legyenek a többiek még bent biodíszletek?

Figyelt kérdés
Totál elrontották ezt a szériát, egészen egyszerűen már a kiválasztás ELŐTT lehetett tudni, hogy kik fognak kiesni. Milyen produceri, szerkesztői csapat csinálta ezt?

2021. febr. 21. 13:10
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Én remélem Merci nyeri az egészet. Nem azért mert ő olyan fantasztikus, de ilyen férfiak nem lehetnek nyertesek. Talán még Robi jön szóba. Vivinél meg nem bírom az affektálást. Irritáló.
2021. febr. 23. 19:45
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Bálint nem ismerte a vakcina szó jelentését. (értelmesség)
2021. febr. 23. 19:51
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Dani és Virág szó szerint elb.szták a játékot.
2021. febr. 23. 19:54
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Bálint tipikusan a vakok közt félszemű a király esete. Nem nehéz a fikaevő Dani, 18 évesen prosti Virág meg a 40es iq-jú Mercike közül kitűnni az értelmi szinteddel. Attól ájulnak el emberek, hogy el tud mondani 2 mondatot angolul és tudja hol vannak Európa fővárosai. Csakhogy emellett van egy olyan prosztó pokróc stílusa, ami a vesztét fogja okozni. Olyan alpárian tud megnyilvánulni, amikor nem bír uralkodni magán hogy ijesztő. Ezt eljátszotta Vivivel és most Robival is. Mintha valami kiskirály lenne, aki felé a többieknek elszámolási kötelessége lenne. Egyáltalán nem biztos a győzelme, sőt, most szerintem megjósolhatatlanabb a nyertes mint eddig bármikor. Én Vivinek drukkolok, úgyhogy most Robira tettem, mert ellene szépen feljött Vivi a szimpátiaszavazásokon és hátha most Bálint kellőképp leírta magát ahhoz, hogy Robi kiejtse.
2021. febr. 24. 08:58
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó válaszoloknak nagyon igazat adok. Bálint is csak egy proli.
2021. febr. 24. 13:09
 16/24 A kérdező kommentje:
Ok, hát akkor visszavonom az egész meglátásom :D teljesen fullra megkattant Bálint, még a fába is beleköt... mi lett vele?!
2021. febr. 24. 18:37
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
21-re lapot húzott? Megpróbálja a korábban már jól begyakorolt technikával kivégezni az ellenfelet. De remélem belebukik. Lehet,hogy a 8 millából nem tudná kifizetni a csatornának járó részesedést.
2021. febr. 24. 23:25
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Upsssz, erről ennyit:D így megnyílt a győzelem esélye Vivinek, aminek én szívből örülök, puszi kicsikéim ❤
2021. febr. 26. 11:28
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Vivi megnyerte Mohhal szemben a párbajt! Hajrá Vivi!!!!!
2021. febr. 26. 22:46
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy ezek az öntelt idióták konzekvensen nem tanulnak semmiből. Jön az "én nem bántam meg semmit, csak magamat adtam" kamu szar szöveg, ahelyett, hogy elgondolkodnának. Mikor Recskácska kiesett 15%-kal, akkor is mindenki hibája volt, elcsalták, stb. Moh is ezt a "magamat adtam" dumát tolta, pedig Anikó (aki nekem egyre szimpatikusabb egyébként, tök jó meglátásai vannak) fel is hívta a lehetséges hibára a figyelmet. Magas lóról lehet nagyot esni, ugye. Annyi intelligencia nincs ezekben, hogy elgondolkodjanak a hibáikon és méltósággal viseljék a vereséget, megérdemlik amit kapnak maximálisan.

Vivi meg... ez kivégzés volt, nem párbaj. Ez a csaj elképesztő, én a játék eleje óta szurkolok neki, de álmomban nem gondoltam, hogy valódi esélye lenne győzni. Erre tessék, simán. A Bálint-Robi ellentét is az ő malmára hajtotta a vizet, a Bálint szimpatizánsok előbb voksolnak most már rá, mint Robira. A vinnyogó, nagyon szerelmes Merciben nem tudom mennyi potenciál van, de azok után, hogy Vivi ekkora tököt növesztett a végére és egy ilyen párbajt játszott be, szerintem simán győzhet. Én már voksoltam, hajrá Vivike, nagyon megérdemled. Remélem lesz holnap Celine Dion koncert, ajaj. :D

2021. febr. 26. 23:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!