Ha már ennyire nyilvánvaló, hogy VV Bálint nyer, minek legyenek a többiek még bent biodíszletek?
Amúgy ezek az öntelt idióták konzekvensen nem tanulnak semmiből. Jön az "én nem bántam meg semmit, csak magamat adtam" kamu szar szöveg, ahelyett, hogy elgondolkodnának. Mikor Recskácska kiesett 15%-kal, akkor is mindenki hibája volt, elcsalták, stb. Moh is ezt a "magamat adtam" dumát tolta, pedig Anikó (aki nekem egyre szimpatikusabb egyébként, tök jó meglátásai vannak) fel is hívta a lehetséges hibára a figyelmet. Magas lóról lehet nagyot esni, ugye. Annyi intelligencia nincs ezekben, hogy elgondolkodjanak a hibáikon és méltósággal viseljék a vereséget, megérdemlik amit kapnak maximálisan.
Vivi meg... ez kivégzés volt, nem párbaj. Ez a csaj elképesztő, én a játék eleje óta szurkolok neki, de álmomban nem gondoltam, hogy valódi esélye lenne győzni. Erre tessék, simán. A Bálint-Robi ellentét is az ő malmára hajtotta a vizet, a Bálint szimpatizánsok előbb voksolnak most már rá, mint Robira. A vinnyogó, nagyon szerelmes Merciben nem tudom mennyi potenciál van, de azok után, hogy Vivi ekkora tököt növesztett a végére és egy ilyen párbajt játszott be, szerintem simán győzhet. Én már voksoltam, hajrá Vivike, nagyon megérdemled. Remélem lesz holnap Celine Dion koncert, ajaj. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!