Mit szóltok, hogy megint elindul az RTL-en?
Figyelt kérdés
..a való világ? Engem sokkolt, ez lesz már a negyedik. Nem értem miért kell ennyire eröltetni. Egyébként a www.rtlklub.hu oldalt ha megnyitjátok, egyből ez a hírdetés jelenik meg, innen tudom.2010. aug. 17. 14:28
2/8 anonim válasza:
Persze, ez kell a két osztályos "többségnek"! Nyilvános szex, meztelen zuhanyozós képek, ki kivel hányszor és utána kiből lesz undoritó ingyenélő CELEB! Na és ugye nagggyon kell a Delhusa-féle "feleségkereső" baromság, tehénnel és hasonló marhaságokkal. Kultúra RTLKLUB módra! [link]
3/8 anonim válasza:
Ja és kell még mindenféle magamutogató lúzerekkel X-Faktor, hagy röhögjön az összes önjelölt "tehetséges" román a fél ország. Beszélni nem tud, analfabéta, repedt fazék hangja van, de attól még lehet NAGY SZTÁR! Ezt a kultúraellenes mocskos RTLKLUB-ot meddig kell még elviselni??? Úgy sz* a másik nagy kultúra terjesztővel (tv2) együtt, ahogy vannak.
4/8 anonim válasza:
legalább lehet röhögni a sok hülyén.. :D
5/8 anonim válasza:
Jót fogok szórakozni, én néztem bevallom....
6/8 anonim válasza:
Ezek nyugatról és Amerikából KIZÁRÓLAG a kultúrmocskot hajlandóak átvenni, pedig már nem egy hasonlóba belebuktak. Az X-faktoron én is röhögni akarok.
7/8 anonim válasza:
Újra valóvilág = Újra Big Brádör :D
Újabb 2 sorozat amin lehet röhögni xDD
8/8 anonim válasza:
Na és lesz másik buta falusi lány (vajon mi lett belőle), bugyiárus, tetováló, részeges kábítószer kereskedő és más "közönséges hétköznapi lúzer"? Vagy Tv2-s szex élőben a Renátóval? Esetleg Györgyi visítozása?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!